2777
2789

🕋بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ🕋

🌸چله زیارت عاشورا🌸

〽️سلام ، برگذاری چله زیارت عاشورا

به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج)،

هدیه به چهارده معصوم،

۱۲۴هزار پیامبر، همه یاران امام الحسین در کربلا، حضرت عباس ابن علی،

تمام شهدا در راه خدا و کسایی که عشق امام حسین تو قلبشون

...🦋

🕯🖤تويی که نام تو در صدر سربلندان است

هنوز بر سر نی چهره تو خندان است

🖤اگر در آتش مهرت گداختيم چه غم

جزای سوختگان در غمت دو چندان است

🖤به احتياج سراغ از غم تو می‌گيريم

که غم قنوت نياز نيازمندان است

🖤از آن زمان که گرفتی ز مردمان بيعت

جدال عهدشکن‌ها و پاييندان است

🖤خوشا به تربت پاک تو سجده بردن ما

تويی که نام تو در صدر سربلندان است

،،

💠تاریخ شروع چله: 1401/4/23 (اول محرم)

.

.

💠تاریخ پایان چله: 1401/6/5

؛؛

🌸🌱از امام باقر (ع) نقل شده است که می فرمایند :

این دعایی است که فرشته ها آن را می خوانند و پروردگار در قبال خواندن آن ، صدهزار هزار درجه می نویسد

و مانند کسی خواهی بود که با آمام حسین (ع) شهید شده باشد.

🌹برای شخص ثواب زیارت هر پیامبری و رسولی و امام حسین (ع) از زمان شهادتشان ، نوشته خواهد شد

🌸🌱حضرت امام صادق(ع) فرموده:هرکس بوسیله خواندن زیارت عاشورا، جدم حسین(ع) را زیارت کند (چه از راه دور یا نزدیک)

به خدا قسم خداوند هر حاجت مادی و معنوی داشته باشد به او می دهد.

🌹🍃علقمه بن محمد حضرمی به نقل از امام باقر (ع) می گوید ، امام پنجم شیعیان بعد از خواند زیارت عاشورا فرموده است :ای علقمه ، اگر هر روز از عمرت را توانستی حسین (ع) را با این زیارت ، زیارت کنی ، آن را انجام بده ، پس برای تو ثواب تمام این زیارت است.♥️

...🍃

دوستانی که مایل به مشارکت هستید لطفا اسامیتون رو بگین..ممنون..🙏🏻

💝

مهنا

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. 23 تیر که امروزه نوشتین تاریخ شروع چله.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یا امام حسین ببخش اینبار با تو عهد بستم و از یاد بردم،تو آبروتو برام گروه گذاشتی ولی من هنوزم که هنوزه نفهمم،یک زیارت عاشورا ادا می کنم.

یا امام حسین گفتم منو مثل حر ببخش هرچند که مقایسه ی لایقی نیست.گفتم کمکم کن بخدا زیر عهدم نمیزم،گفتم ابروتو برام بزار.ولی سر عهدم نبودم،یا اما حسین خودت ببخش و نجاتم بده،روشو ندارم این حرفا رو بهت بزنم روشو ندارم بگم کمکم کن.شرمم میشه.ولی تو رو خدا یه فرصت دیگه بهم بده،نامرد عالمم اگه پیش همه دنیا نگم از امام حسینم مشکلم برآورده شد.

یا امام حسین علیه السلام

یا امام رضا علیه السلام

یا حضرت زهرا سلام الله علیها

یا جمیع خوبان و خلق برگزیده خدا.

تو رو خدا دعام کنید،رو سیاهم پیش خدام و امامم.

یا امام زمانم تو هم منو ببخش

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
یا امام حسین ببخش اینبار با تو عهد بستم و از یاد بردم،تو آبروتو برام گروه گذاشتی ولی من هنوزم که هنو ...

امام حسین علیه السلام همیشه دستمونو میگیره عزیزم

اگه مایل به مشارکت هستید لطفا یه اسم بگین تا وارد لیست چله بشید

امام حسین علیه السلام همیشه دستمونو میگیره عزیزم اگه مایل به مشارکت هستید لطفا یه اسم بگین تا وارد ...

منم هستم🥺تو رو خدا از منم یاد کنید تو دعاهاتون تو رو خدا دعام کنید برای زندگیم 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰