2777
2789

از درد دارم میمیرم.خونریزیم خیلی شدیده دوتا دوتا پد میزارم و هر نیم ساعت باید عوض کنم 

یه پیام همش تو دستشوییه 🤦🏻‍♀️💔

از دیروز ظهر تا الان ۶تا مفنامیک اسید خوردم با دو تا هیوسین ولی اصلا اثر نمیکنه 

برو حموم اینجوری سریع قطع میشه البته من اینجوریما نری حموم خون ریزی کنی چیزی بشه خونت بیوفته گردنم   

چون یه بار به دختر عموم رفت حموم بعد چند دقیقه صدای افتادنش اومد نگو تو حموم خونریزیش زیاد شده از حال رفته واسه همون گفتم ناراحت نشی ها  

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حموم اینجوری سریع قطع میشه البته من اینجوریما نری حموم خون ریزی کنی چیزی بشه خونت بیوفته گردنم ...

این چند روزه یا جایی رفتم گرمم بود یا تو خونه کار داشتم خلاصه هر روز دوش گرفتم دیگه پریود قط شد 😅😂

این چند روزه یا جایی رفتم گرمم بود یا تو خونه کار داشتم خلاصه هر روز دوش گرفتم دیگه پریود قط شد 😅😂

منم انقدر گرممه همینجوری دارم عرق میکنم باز یخ میکنم

ولی حمام نمیتونم برم واقعاً 

عب نداره بمونه ماه بعد   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

کیست داری؟

اره فکر کنم درگیر شدم

قبلا پریودام منظم بود خونریزیمم فقط سه روز اول بود بعدش لکه بینی و خیلی عادی 

الان ۱۰روز پاکم دوباره دو هفته عادت میشم با خونریزی شدید .صورتمم جوش کیستی میزنه جدیدا 

آزمایش دادم باید برم بگیرم و برم دکتر

اصلا نمیتونم برم .خونریزیم خیلی شدیده انگار شیر آب باز کردن 🤦🏻‍♀️

اگ کسی خونه نیست کلا نرو حموم خطرناکه