2777
2789
عنوان

پسر بی پول و شکاک که خیلی جذاب باشه می‌تونه جذبتون کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالت خوبه؟ عاشق چی ادم شکاک شدی . بخای تا خونه مادرت بری استرس داشته باشی ک اون شوهر خر الان چی تهمت میخاد بزنه ... یا بی پول باشه ک چی . حسرت ی لباس خوب بمونه رو دلت ک واسه بچت بخری . هعی

مرد بی پول هیچ جذابیتی نداره.

اگرم اخلاقش خیلی خوب باشه بازم در کنار پول میتونه جذاب باشه.

من متاهلم هم خودم وضع مالی خوبی دارم هم همسرم.

از من بشنو واسه هیچکس و هیچ چیز از رفاه نگذر.

بی پولی روح و جسم آدم و فرسوده میکنه.

منظورم از سادگی اهل تکبر اینچیزا نیس

پسرای پولدار فک میکنن دختره صرفا بخاطر پول باید همینجوری عاشق بشه. من خودم کیس خیلی پولدار داشتم می‌گفت وقتی میگم دوستت دارم توام باید بگی دوستت دارم نگی مرسی. ولی حالیش نبود که باید بهم توجه کنه ابراز علاقه کنه واسم گل بخره واسم وقت زیاد بزاره که بتونم بگم دوستت دارم 

این خوب بود که گفتی واسه هیچکس از رفاه نگذر 

وقتی تو بی پولی زندگی کنی نمیتونی تغذیه ی خوب داشته باشی نمیتونی به موقع و به جا به سلامت پوست و مو و دندان و چکاب و.... رسیدگی کنی.وقتی بی پول باشی سفر با کیفیت نمیتونی بری.نتیجه ی ایناهم میشه روحیه ی خراب.روحیه ی خرابم جسم و از پا میندازه.جسمتم که از کار بیوفته به داد خودت نمیتونی برسی و باید شاهد ترحم دیگران باشی.تهش همون همسرم میگه میخواستی از خود گذشتگی نکنی و بعد تو میمونی و یه عمر بر باد رفته.

اینو منی دارم بهت میگم که یه همسر همراه و فوق العاده دارم.ولی واقعیت واسه اکثر زندگیا همینه که بهت گفتم دیگه تصمیم گیری با خودته💖

آخه خیلی بهم توجه میکرد 😢😔😔😔

بزار بهت بگم دختر جون خالم روانشناسه.همیشه پسرای بی پول خیلی مایه میزارن تو احساسشون به دخترا و دخترارو گول میزنن چون پولی ندارن مجبورن بیش از حد از احساسشون مایه بزارن.تو دوست داشتن ی ادم بی پولو نباید اونقدر باور کنی چون اون پولی نداره تا منطقی تر رفتار کنه مطمئن باش اگه پول داشت رفتارش متعادل تر بود.

برعکس دوست داشتن پسرای پولدارو تا مغزو استخون میشه باور کرد چون پول دارن و همین ی پول کافیه تا دخترا جذبش شن حتی گند اخلاق ترینم باشه.و وقتی همچین پسری به ی دختر ابراز احساسات میکنه بدون واقعیت و داره میگه.من منظورم این نیست بی پولا بدن.نه …و اینکه شکاکم هست

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻