2777
2789

این لباسمو خیلیی دوسش دارم . نگینم داره میخوام کنده نشن. 

با چه شوینده ای؟ و چطوری بشورمش؟ 

Ice cream always heals a broken heart🍦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://s8.uupload.ir/files/20230714_114014_ca9y.jpg

لباسی نیست کخ بخواد عرقو جذب کنه و بو بده ،یکم شامپو بچه بریز تو اب سرد ،دوبار بزنش تو اب درش بیار و پهنش کن خشک شه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

سلام

دوست عزیز

لباس مجلسی بهتره بدی خشکشویی

حالا اگر شرایطش رو نداری

چون گفتی نگین داره ، اگر نگین هاش پرسی هستند با آب سرد بشورش اگر نگینش دوختی هست با آب ولرم

توی یک تشت بزرگ، مقدار کمی پودر یا شامپو یا نرم کننده لباس بریز بعد با دستت قشنگ مخلوط کن که کف کنه بعد که کف کرد لباس رو داخلش آرام بذار و در بیار چندبار انجام بده تا تمیز بشه اگر جایی لکه داره آهسته با دستت ماساژ بده.

بعد تشت رو خالی کن و اینبار با آب کاملا سرد آبکشی کن.

آخر سر هم لباس رو داخل چوب رختی بذار و با چوب رختی روی بند آویزان کن

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
مرسی🙏🏻

قربونت عزیزم ❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋