2777
2789
عنوان

قبلا میگفتم فقط پزشکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 60 پست
نه بابا الان ظرفیتا فرق کرده پزشکی دولتی پارسال تا ۴ هزار بود تعهدی تو شهر های محروم آخرینش ۱۰ هزار ...

دقیقا.

اومدن ظرفیت ها رو بردن بالا.

دیگه از چند سال دیگه هر کی ببینی دکتره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۷ مهر شروع کنم (البته پشت کنکوریم) ینی ی زمینه ای از قبل داشتم نسب بدرسا  میانگین ۹   ...

۱۰ ساعت تو ساعت خاصی مثلا هر روز استارت میزدی ؟؟؟ مثلا من یه روز شبا اوکییم یه روز روزا خیلی بده نمیدونم چی میشه نتیجه داره نداره

کدوم رشته های مهندسی بهترن عزیزم؟؟؟ اونور چطور میشه پزشکی خوند بدون ازمون ورودی هست

من خیلی راجبشو اطلاع ندارم خودم تازه دارم دیپلم می‌گیرم‌ اتفاقا رشته‌ی خودم تجربیه ولی بیشتر به خاطر اینکه قصدم مهاجرته می‌خوام کنکور ریاضی بدم واسه مهندسی کامپیوتر

اینایی که گفتم هم براساس چیزهایی بود که از بقیه شنیدم

ولی میدونم واسه ترکیه آزمون بدی میتونی اونور بخونی اما حتی اگه دانشگاه دولتی بخونی هم واسه خارجی‌ها شهریه داره مگر اینکه بورس بشید البته من خودم خیلی ترکیه رو پیشنهاد نمیدم اگه قصدتون پزشکیه و می‌خوایید برگردید ایران بعد از فارغ التحصیلی حواستون باشه دانشگاه مورد تایید ایران باشه

واسه مهاجرت که رشته‌های مهندسی بهترن نکه با رشته‌های پزشکی نشه ولی خب بخوای تحصیلی بری رشته‌های مهن ...

اخه اگه بخام برم ی کشور دیگه پزشکی بخونم باید ایلتس داشته باشم...طول میکشه کارام

اخه اگه بخام برم ی کشور دیگه پزشکی بخونم باید ایلتس داشته باشم...طول میکشه کارام

بستگی داره انتخابت کدوم کشور و دانشگاه باشه ممکنه آیلتس نخوان واسه زبان یه دوره بری کالج

به هرحال اگه بتونی کشور خوبی بری طول کشیدنش می‌ارزه به نظرم

جدای ظرفیت بالا نهایی کنکور امسال خیلی سخت بودن مطمئن باش هیچوقت قبولیم راحت نمیشه  

وقتی ظرفیت ها بالا باشه ، هر چقدر هم کنکور سخت باشه.

بالاخره مثلا هزار نفر اول وقتی هزار نفر ظرفیت هست ، میرن پزشکی.

حالا مثل قدیم نیست ک طرف میبینی همه اختصاصی هاشو یا ۱۰۰ زده یا نهایت تا ۹۵ درصد.

طرف مثلا سخت بوده ، اختصاصی ها رو زده ۸۰ تا ۸۵ درصد ، ولی شده دو رقمی .

یا تا هزار

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من خیلی راجبشو اطلاع ندارم خودم تازه دارم دیپلم می‌گیرم‌ اتفاقا رشته‌ی خودم تجربیه ولی بیشتر به خاطر ...

گرایش های برنامه نویسی و هوش مصنوعی هم شما نظر داری؟؟، 

کامپیوتر ازاد هم میشه خوند که نیازی به کنکور نداره درسته؟؟؟