2777
2789
عنوان

قبلا میگفتم فقط پزشکی...

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 60 پست

بستگی به هدفت داره اگه هدفت فقط پوله یه ارایشگر با گذروندن یه دوره ۶ماهه چندبرابر یه پزشک درامدشه ولی اگه هدفت کمک به مردمه برو پزشکی ولی روپولش زیاد حساب نکن

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
گرایش های برنامه نویسی و هوش مصنوعی هم شما نظر داری؟؟،  کامپیوتر ازاد هم میشه خوند که نیازی به ...

اره دقیقا همون برنامه نویسی و هوش مصنوعی

تو همین نی‌نی سایت شنیدم بدون کنکور و آزاد هم میشه خوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره انتخابت کدوم کشور و دانشگاه باشه ممکنه آیلتس نخوان واسه زبان یه دوره بری کالج به هرحال ا ...

ب غیر از روسیه اکثرا ایلتس میخان اونایی ک نمیخان مث روسیه و بلاروس و قبرس و.... مدرکشون توی کشورایی مث کانادا و امریکا و المان معتبر نیست

نمی ارزه مثلا برم روسیه بعد اگه بخام مستقیم مهاجرت کنم کشور بهتری زمان صرف معادل سازی مدرک کنم

من جاتون بودم پزشکی می خوندم همین جا . پول در ایرانه عزیزم ، غربت سختی های خودشو داره 

افرین یه استادی میگف ایران تنها کشوریه که برای پول دراوردن عالیه کشواری دیگه برای هر ریال درامدت ازت حساب میکسن ولی تو ایران کسی کاری به کارت نداره‌ اونور فقط به درد تحصیلات میخوره بری درستو بخونیو برگردی ایران پول دربیاری

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.
معدلت که عالیه،چه شهری هستی؟ احتمالا به خاطر معدلت رتبت از ۲هزار هم پایین تر بره،من ۲ سال پیش کنکور ...

تهرانم 

فک نکنم معدل  خیلی تاثیر داشته باشه 

هیچکدوم از سایتای معتبر تخمین رتبه معدل رو لحاظ نکردن😕

ب غیر از روسیه اکثرا ایلتس میخان اونایی ک نمیخان مث روسیه و بلاروس و قبرس و.... مدرکشون توی کشورایی ...

اگه بخوای برا تحصیل بری آلمان خیلی سخت نمیگیره و خیلیم خوبه،به نظرم بورسیه برو،اگه رشته ورزشی مقام آورده باشی یا موسیقی بلد باشی و مقاله علمی بنویسی و مدرک چندتا زبان متفاوت گرفته باشی راحت قبولت می کنن ایلتسو زرنگ باشی می تونی  زود بگیری

۱۰ ساعت تو ساعت خاصی مثلا هر روز استارت میزدی ؟؟؟ مثلا من یه روز شبا اوکییم یه روز روزا خیلی بده نمی ...

ن من هر روز ۶/۵ بیدار میشدم دیگه تا ۷/۵ شروع میکردم

اگه پشت کنکوری کتابخونه یا پانسیون برو خیلی خوبه..مجبو میشی جدی درس بخونی

ب غیر از روسیه اکثرا ایلتس میخان اونایی ک نمیخان مث روسیه و بلاروس و قبرس و.... مدرکشون توی کشورایی ...

نه منظورم اصلا روسیه و ترکیه و قبرس و امثالشون نبود خود ایران نسبت به اینا بیشتر می‌ارزه به نظرم

فکر می‌کردم کشورهای بهتری هم سر آیلتس کنار بیان

من خودم امسال دوازدهم بودم دیپلم تجربی رو تا آخر تابستون می‌گیرم اگه میتونستم برم و رفتنم تضمینی بود دو سه سال هم اگه لازم بود به خاطرش صبر می‌کردم

البته من درکل به پزشکی به عنوان یه شغل علاقه ندارم و بیشتر به خاطر مهاجرت‌ میخوام برم سمت مهندسی

بازم هرچی خودت صلاح می‌دونی موفق باشی

بستگی به هدفت داره اگه هدفت فقط پوله یه ارایشگر با گذروندن یه دوره ۶ماهه چندبرابر یه پزشک درامدشه ول ...

حقیقتا هدفم تازگیا اینه ک فقط از ایران برم....نمیدونم چقدر قبول داری  ولی اینجا ب اندازه تلاشت نتیجه نمیگیری

اگه بخوای برا تحصیل بری آلمان خیلی سخت نمیگیره و خیلیم خوبه،به نظرم بورسیه برو،اگه رشته ورزشی مقام آ ...

راستش موفقیت و مقام خاصی ندارم...الانم  فقط دارم زبان میخونم ..از فردای کنکور شروع کردم ب زبان خوندن ک اگه شد تا سال اینده ایلتس بگیرم

راستش موفقیت و مقام خاصی ندارم...الانم  فقط دارم زبان میخونم ..از فردای کنکور شروع کردم ب زبان ...

اخه برا تحصیل بری باید درخواست بدی اونم باید حداقل یه مقامی چیزی داشته باشی چون خیلی سخت قبول میکنن دانشجورو همچین کشورایی