بقران حالم از زندگیم بهم میخوره بخدا نه دلسوزی میخام نه کمک فقط دلم پره کسی ندارم دردو دل کنم از وقتی چشامو باز کردم فقط جز دعوا بدبختی چیزی ندیدم الانم که شوهرم نه سرکار میره نه میزاره من برم نه کسیم دارم بچمو نگه داره کلا نه هدف دارم نه انگیزه زندگی ۲۱ سالم مثل مرده متحرک افسردگی شدیدم دارم که یبار خودکشی کردم مثل اینکه لیاقت مرگم ندارم ازتون خاهش میکنم دعا کنید من بمیرم دیروز یهویی به مغزم زد رفتم عطاری قرص برنج بگیرم هرجا رفتم گفتن بفرمایید بیرون خانوم با قرصم نمیمیرم بدتر رسوا میشم شوهرمم یه ادم بیخیال که تا دهنمو باز میکنم بدتر بدهکار میشم دیروز بابام زنگ زده دردت پوله چرا نمیشینی زندگیتو بکنی میگم یه پس انداز نداریم که اگه یوقت خدای نکرده واسه بچم اتفاقی افتاد ببرمش دکتر سیصد زده بکارتم بیا اینم پول کم اعصابمونو بهم بریز وقتی نه خانواده درست حسابی دارم نه شوهر نه زندگی دلمو به چی خوش کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سالمم نیستم که کلا اعصابم میبینی پسرم یکم شلوغ میکنه دلم نمیاد اونو بزنم میشینم اونقد خودمو میزنم
بخدا همه تو زندگی مشکل دارن سعی کن اروم باشی شوهرتم بفرس یه کار شرکتی منم سابقه افسردگی دارم الانم بعد ۸سال باردارشدم ولی بچم برام نموند 😔😔۲۰روزه از دستش دادم گاهی میگم خودمو بثشم اما بخاطر شوهرم نمیکنم اینکارو خدا ب دلت ارامش بده این و گفتم بدونی دل بی درد هیچ جا نیست