2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید بمیرم😔

261 بازدید | 25 پست

بقران حالم از زندگیم بهم میخوره بخدا نه دلسوزی میخام نه کمک فقط دلم پره کسی ندارم دردو دل کنم از وقتی چشامو باز کردم فقط جز دعوا بدبختی چیزی ندیدم الانم که شوهرم نه سرکار میره نه میزاره من برم نه کسیم دارم بچمو نگه داره کلا نه هدف دارم نه انگیزه زندگی ۲۱ سالم مثل مرده متحرک افسردگی شدیدم دارم که یبار خودکشی کردم مثل اینکه لیاقت مرگم ندارم ازتون خاهش میکنم دعا کنید من بمیرم دیروز یهویی به مغزم زد رفتم عطاری قرص برنج بگیرم هرجا رفتم گفتن بفرمایید بیرون خانوم با قرصم نمیمیرم بدتر رسوا میشم شوهرمم یه ادم بیخیال که تا دهنمو باز میکنم بدتر بدهکار میشم دیروز بابام زنگ زده دردت پوله چرا نمیشینی زندگیتو بکنی میگم یه پس انداز نداریم که اگه یوقت خدای نکرده واسه بچم اتفاقی افتاد ببرمش دکتر سیصد زده بکارتم بیا اینم پول کم اعصابمونو بهم بریز وقتی نه خانواده درست حسابی دارم نه شوهر نه زندگی دلمو به چی خوش کنم 

عزیزم یعنی شوهرت سر کار نمیره از کجا خرج زندگیتو درمیاری؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قطعا خدا نمیکشتت ولی کاری میکنه روزی هزاربار بخاطر ناشکری ازش عذر خواهی کنی حداقل خداروشکر کن ...

سالمم نیستم که کلا اعصابم میبینی پسرم یکم شلوغ میکنه دلم نمیاد اونو بزنم میشینم اونقد خودمو میزنم

سالمم نیستم که کلا اعصابم میبینی پسرم یکم شلوغ میکنه دلم نمیاد اونو بزنم میشینم اونقد خودمو میزنم

بخدا همه تو زندگی مشکل دارن سعی کن اروم باشی شوهرتم بفرس یه کار شرکتی منم سابقه افسردگی دارم الانم بعد ۸سال باردارشدم ولی بچم برام نموند 😔😔۲۰روزه از دستش دادم گاهی میگم خودمو بثشم اما بخاطر شوهرم نمیکنم اینکارو خدا ب دلت ارامش بده این و گفتم بدونی دل بی درد هیچ جا نیست 

دختر خودکشی چیه توالان بچه داری بخاطر بچت قوی باش انشالله شوهرتم یه کار درست پیدا کنه 

بخدا میبینم همه به خودشون میرسن میرن مسافرت میدونم الان همه بدبختیای خودشونو دارن ولی من میشینم فک میکنم میگم یعنی اخرمون چی میشه اینده بچم چی میشه 

ببین عزیزم من ی زمانی ن خیلی دور همش درگیر ناشکری بودم گریه میکردم الکی انرژی منفی میدادم تا اینکه واقعا الان فقط آرزوی سلامتی دارم 

امیدوارم حریم تلنگری بوده باشه برات 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

خب به اين فك كن لياقت زندگى داشتى حركت كن يه هنري ياد بگير دست رو دست نزار و غر نزن فقط

انگشتر نامزدیمو فروختم رفتم ناخن کاری یاد گرفتم شوهرم نذاشت تو ارایشگر کار کنم خودشم کلا تو خونس کسی خونه نمیومد فروختم وسایلامو بخدا ازاون ادما نیستم بشینم غر بزنم