2777
2789

من دارم فکر میکنم به اینکه سال بعد کنکور انسانی بدم ، بنظرتون من که رشتم تجربیه کدوم درسا رو خودم نمیتونم بخونم و باید براشون فیلم آموزشی ببینم مثلاً ریاضی و ...

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس همین سه درسو فیلم ببینم بقیش راحت خونده میشن درسته ؟ ایکاش از اول می‌رفتم انسانی 

فلسفه و منطق و اقتصاد ک سخته.. ولی بقیشو میتونی

"ما وسط این مجرما شادیم بزا رو میز خاک بخوره حکم آزادی"
عربیییییی😑😑 ادبیاتتت منطققق فلسفههههه ریاضیش ساده اس فک کنم مث همون تجربیتون باشه  ام ...

اوف ماشاالله تعداد درساشم زیاده واقعا 

من سال 99بعد از کلی دور ماندن از درس از رشته تجربی رفتم انسانی و با اینکه همه میگفتن اقتصادش سخته اما من اقتصاد رو 100صدم و روان رو 95زدم و بقیه درسهام هم در حد متوسط زدم هیچ کلاسی نرفتم فقط مرتب شیش ماه روزی هشت ساعت مفید درس خوندم به نظرم استمرار و داشتن برنامه مرتب مهمه وگرنه نیازی به کلاس و... نیست 

فلسفه منطق علوم‌و‌فنون‌ادبی عربی اقتصاد اتفاقا برای شماها که ریاضی‌های سخت به نسبت ما داشتید اسو ...

مرسی که گفتی ❤️❤️

من سال 99بعد از کلی دور ماندن از درس از رشته تجربی رفتم انسانی و با اینکه همه میگفتن اقتصادش سخته ام ...

واقعا ؟ یعنی میشه بدون کلاس خوند ؟ ریاضی رشته انسانی چی واسش مشکل نداشتین ؟ من دو دلم واقعا میخوام فرهنگیان قبول بشم ، این شرط معدلم که اومده باید تموم نهایی های دوازدهمو بدم 

واقعا ؟ یعنی میشه بدون کلاس خوند ؟ ریاضی رشته انسانی چی واسش مشکل نداشتین ؟ من دو دلم واقعا میخوام ف ...

من ریاضی رو طبق بودجه بندی خوندم یعنی اومدم سوالهای سالهای قبل رو نگاه کردم مثلا آمار و احتمال رو هر سال دوتا سوال رو داشت اونا رو فقط تمرین کردم و در حد 10یا 15درصد زدم یا مثلا زبان رو فقط لغت خوندم 15درصد زدم چون ریاضی و زبان رو دوست نداشتم ولی اقتصاد واقعااا راحته فقط تمرین میخواد من چند فیلم اون موقع موسسه آلا بود فک کنم رایگان بود فیلم‌هاش واسه ریاضی اونو فقط دیدم بقیه درسها رو خودم خوندم با کتاب کمک آموزشی و تست که دست دوم خریدم کتاب کمک آموزشی مشاوران عاالی بود درسنامه داشت و تست 

واین که من رتبه ام دوهزار منطقه دو شدتو بیشتر تلاش کن که بهتر بشی با توکل برخدا ❤️استمرار استمرار استمرار خیلی مهمه