2777
2789

برای پنجشنبه شام ۲۰ و چند نفر مهمون دارم دست تنهام و میخوام دو جور غذا بزارم و سالاد و دسر پریودم هستم میتونید راهنماییم کنید چطوری تقسیم کار کنم بهم فشار نیاد و کارام انجام شه ؟

خورشتارو روز قبل درست کن بذار یخچال 

بعد برو سراغ دسر و میوه هارو بشور و پاک کن و بچین و سلفون بکش

صبح فردا برنجو آبکش کن بذار یخچال 

طرفارو هم آماده کن 

عصرم سالادو درست ککن و تزیین کن سلفون بکش بذار یخچال 

دیگه فقط برنج میمونه که دم کنی و خورشتو گرم کنی و شیرینی بچینی

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

سالاد رو روز قبلش درست کن و روش محافظ غذا بکش که تازه بمونه ....خورشت هات رو شب میتونی درست کنی زیرش رو کم کنی تا صبح پخته برش میداری ....سیب زمینی اگر دلری روز قبل حلال کن بزار توی آب  ...ک خراب نشه ...در کل روز قبلش خیلی کارها میتونی بکنی ...دسر هات رو روز قبلش آماده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی رو خلالی کنم بزارم تو اب ؟خراب که نمیشه تا فرداش ؟

نه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن