2777
2789
عنوان

درس زندگی ....

220 بازدید | 14 پست

دختر و پسرای زیر ۳۰ سال سعی کنید زود ازدواج کنید ، بعد ۳۰ به تهش میرسید ، فکر نکنید اون چیزی که از زندگی مجردی تو ذهنتونه همیشه بهتون حال میده ، همچیز ی روزی تکراری و بی اهمیت میشه ، ازدواج کردن اگر زود باشه خیلی خوبه ، بعد ۳۰ سالگی دیگه حوصله آدم جدیدم ندارید چ برسه به ازدواج ، ی جورایی دیگه حوصله خودتونم ندارید ، حالتون از همچی بهم میخوره ،اون خوشیای زود گذر مسخره هم ی جایی دیگه حالتونو بهم میزنه ، ازدواج کنید زودتر که بعد ۳۰ بتونید با بچهاتون خوش بگذرونید و درگیر تکرار نشید ، و کلام آخر این که هیچ چیزی بهتر از زندگی سالم نیست من بعنوان کسی که خیلی راه هارو رفته میگم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۳۹ سالمه حوصله خودمم ندارم چه برسه ازدواج با دوست پسرم هم بهم زدم 

آره تهش همینه ، اصلا رابطه های کوتاه الان خیلی مزخرف شدن همه تنوع طلب و دم دمی مزاج