2777
2789

با هم دوستیم ی بار گفتم با حالت دوستانه که یادته چه قدر اون همکاره رو می‌زدی تو سر من و میگفتی ازتو بهتره بعد دلم خیلی شکست با توهم بد شد همکاره 

بعد اومده چند روز بعدش تو جمع میگه کسی که خودش خیلی مشکل تو زندگیش هست نباید این حرف رو بزنه بعضی وقت ها میگم شاید همکارانی که پشت اش حرف میزنند راست بگن 

من طلاق گرفتم و مامانم مریضه دلم گرفت از حرفش که مشکلات ام به روم آورد حق دارم ناراحت بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صمیمی نشین واززندگیتون چیزی نگین 

حالاخوبه ایشون اینجوری هست همکارهای من کاری میکنن بقیه اخراج شن 

•حقیقت تلخیه اینکه میبینی،آرزوی خیلیاهستی ولی اسیرقدرنشناسیه یک نفرمیشی وهمون تباهت میکنه...•

بری چی مسائل زندگیت رو بهش میگی.ادمی که مشکلات طرف مقابل رو تو سرش بکوبه تو بحث و دعوا آدم خوبی نیست

مجبور شدم بگم شوهر سابقم میخواست بیاد پیش مدیرمون 

به نظرت حرف من بد بوده لایق اون حرف بودم که بهم بزنخ؟یا زیادی حساسم

به نظرت حرف من بد بوده لایق اون حرف بودم که بهم بزنخ؟یا زیادی حساسم

حرف تو بد نبود، اون خیلی حقیر بوده تو جیهی برای کارش نداشته و میخواسته اینجوری دربرابر حرف جبه گیری کنه

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی