2777
2789
عنوان

طراحی وب سایت

23134 بازدید | 65 پست

با سلام و احترام

طبق بررسی هایی که کردم خیلی جاها، توی مشاغل پردرآمد گفتن « طراحی وب سایت » درآمدش خیلی خوبه . حالا من می‌خوام برم یاد بگیرم فقط جهت کسب درآمد بالا 

بنظرتون چطوره؟ ارزششو داره؟

قطعاِ قطعا سئو و طراحی سایت خیلیییییی خوبن.

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون علاقه و تلاش طاقت فرسا است، خیلی هم طاقت فرسا

درآمدش بد نیست از کسی که مدتی تو این کار بوده میشنیدم، ولی برنامه نویسی وب بهتره، البته کارش هم بیشتره ولی درکل درآمد برنامه نویسی وب و طراحی وب سایت خیلی فرق نداره(البته معمولا)

درکل بدون تلاش خیلیییی زیاد نمیتونید به درآمد چشمگیری برسید(حتی اون اولا باید چندتا کار رایگانم انجام بدید)

بدون علاقه و تلاش طاقت فرسا است، خیلی هم طاقت فرسا درآمدش بد نیست از کسی که مدتی تو این کار بوده می ...

من تازه می‌خوام کلاساشو ثبت نام کنم. برنامه نویسی یا طراحی وب نمی‌دونم کدومش بیشتر بهم میخوره

گول تبلیغات الکی یه ماهه و سه ماهه و حتی سه روزه!!!! یاد بگیرید؛ رو نخور. برای ساخت سایتی مثل همین، از حداقل 5 تا زبان استفاده شده که اگه برای تسلط به هر کدومش فقط شیش ماه وقت بذاری و چیز جدیدی هم نیاد میشه حدودا سه سال. آخرم تا هزاران ارشد و دکترای کامپیوتر هستن کسی سراغ تو نمیاد. 

دنبال کاری باش که حداقل یک نفر رو ببینی که "واقعا" از طریقش به جایی رسیده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
گول تبلیغات الکی یه ماهه و سه ماهه و حتی سه روزه!!!! یاد بگیرید؛ رو نخور. برای ساخت سایتی مثل همین، ...

چقدر تا امیدم کردین هنوز قبل شروعش. ممنونم که میخواین آگاهم کنین. ولی من باهرکی که آشنایی با این کارهاست بوده دیدم گفته خیلی خوبه حقوقش