2777
2789
عنوان

طراحی وب سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 25297 بازدید | 67 پست

سئو اگر بتونی اصولی یاد بگیری به نظرم خیلی خوبه ... چون با همه قسمتا درگیر میشی و فقط طراحی رو یاد نمیگیری. بلکه تبلیغات تولیدمحتوا و ... رو هم یاد میگیری یه جورایی همه فن حریف میشی

سلان دوست عزیز، طراحی سایت کدنویسی شده و طراحی سایت با وردپرس فرق داره و معمولا اگر بتونین فول استک دولوپر بشید درآمد خیلی بالایی رو میتونید داشته باشید ولی در پروژه های طراحی سایت با وردپرس بین 15 تا40 تومن میتونید درآمد کسب کنید باز اگر نیاز به بررسی بیشتر دارید میتونید از بخش دانستنی های سایت  دیتای کاملتری کسب کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجسته وب شرکت طراحی سایت و سئو تخصصی در رشت و گیلان اماده ارایه خدمات طراحی سایت  ، سئو سایت ،ارتقا امنیت سایت و طراحی لوگو و ساخت تیزر موشن گرافیک به هموطنان عزیر در سراسر ایران می باشد.

آدرس سایت :

شماره تماس  : 09382179968

بدون علاقه و تلاش طاقت فرسا است، خیلی هم طاقت فرسادرآمدش بد نیست از کسی که مدتی تو این کار بوده میشن ...

سلام خوبین 

میشه بهم کمک کنید

من هم میخوام برم سمت برنامه نویسی

ی آموزشگاه هست برنامه نویسی همون طراحی سایت رو یاد میده خوب هست بنظرتون اگر برم؟

حرفه ی خوبیه راحت هم میتونی از وبسایت karord.com سفارش و پروژه بگیری اصلا هرکار بتونی انجام بدی میتو ...

سلام خوبین، میبخشید شما فقط با ورد پرس کار میکنین یا برای طراحی سایت کد نویسی هم مسکنین؟ کدوم درامدش بیشتره