سئو اگر بتونی اصولی یاد بگیری به نظرم خیلی خوبه ... چون با همه قسمتا درگیر میشی و فقط طراحی رو یاد نمیگیری. بلکه تبلیغات تولیدمحتوا و ... رو هم یاد میگیری یه جورایی همه فن حریف میشی
سلان دوست عزیز، طراحی سایت کدنویسی شده و طراحی سایت با وردپرس فرق داره و معمولا اگر بتونین فول استک دولوپر بشید درآمد خیلی بالایی رو میتونید داشته باشید ولی در پروژه های طراحی سایت با وردپرس بین 15 تا40 تومن میتونید درآمد کسب کنید باز اگر نیاز به بررسی بیشتر دارید میتونید از بخش دانستنی های سایت دیتای کاملتری کسب کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خجسته وب شرکت طراحی سایت و سئو تخصصی در رشت و گیلان اماده ارایه خدمات طراحی سایت ، سئو سایت ،ارتقا امنیت سایت و طراحی لوگو و ساخت تیزر موشن گرافیک به هموطنان عزیر در سراسر ایران می باشد.