2777
2789
عنوان

طراحی وب سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 25281 بازدید | 67 پست
ورد پرس هم جزیی از روند آموزشی طراحی سایت هست؟

نميدونم راستش ، تا جايي كه من ميدونم طراحي وب سايت با كد نويسي هست يعني شما ياد ميگيرين صفر تا صد يك سايت زر طراحي كنين و كد رو خودتون بنويسين اما وردپرس قالب اماده اس ( اگه اشتباه نكنم ) ، قطعا طرف بايد بك گراند كد نويسي رو داشته باشه ولي فقط بازگذاري محتوا تو قالب اماده اس 

ببين من چند سال پيش تحقيق كردم بهت توصيه ميكنم براي اينكه نياز روز بازار كار رو ببيني سايتهايي مث جاب ويژن يا جابينجا يا ايران استخدام و اي استخدام و اينا رو چك كني ببييني كدوم شغلا رو بيشتر ميخوان و چه مهارتهاي بايد بلد باشي براي هر عنوان شغلي ، با موسسات آموزشي هم ميتوني صحيت كني مث مجتمع فني و غيره كه ببيني نظر اونا چيه و چي بري بهتره 

سئو فكر كنم هميشه نيازه ، برنامه نويسي خوبه ( نميدونم دقيقا چه زباني) ، ديجيتال ماركتينگ فكر كنم خوبه ، كاراي گرافيكي فكر كنم خوبه ... باز تحقيق كن

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
چقدر تا امیدم کردین هنوز قبل شروعش. ممنونم که میخواین آگاهم کنین. ولی من باهرکی که آشنایی با این کار ...

عزیزم راستش من معمولا همه رو تشویق میکنم ولی به نظرم باید تا حدی هم واقع بین بود. به حرف کسی که یه چیزی شنیده یا سودی از این کار میبره؛ اعتماد نکن. جدیدا خیلیا رو میبینم میرم کلی پول هدر میدن و هیچی. ضمنا حقوقی نداره... باید پروژه ای و برای خودت کار کنی. اگه شرکتهام بخوان کسی رو استخدام کنن قطعا اولویت با کسیه که تحصیلات مرتبط داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تا امیدم کردین هنوز قبل شروعش. ممنونم که میخواین آگاهم کنین. ولی من باهرکی که آشنایی با این کار ...

خب هر كاري زمان ميبره ! بهت توصبه ميكنم شركت هايي كه كارآموز هم ميخوان بري مدتي كاراموزي هم تو محيط قرار ميگيري هم مجاني كار ياد ميگيري در كنارش اكه ديدي خوشت اومد كلاس هم ميري اونوقت ، فكر كنم ٢-٣ ماه كاراموزي ضرري نداشته باشه 

ورد پرس هم جزیی از روند آموزشی طراحی سایت هست؟

وردپرس جزئی از روند طراحی نیست. یه برنامه برای طراحی و در ظاهر بدون نیاز به کدنویسیه ولی عملا در حدی نیست که بتونه پاسخگوی نیاز مشتری باشه. برای کار، حتی با وردپرس، حتما باید کدنویسی یاد بگیری.

اگه مصممی ثبت نام کنی قبلش عنوان دقیق سرفصلها رو بپرس. باید مواردی مثل پایتون، جاوااسکریپ و اچ تی ام ال و... جزئش باشه. آموزش ابتدایی همه این موارد در بی کیفیت ترین حالت، 30 ساعت زمان میخواد.

اینا رو میگم چون خیلی میبینم با تبلیغات الکی، کلاهبرداری میکنن. موفق باشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برای کار هم نگران نباش از همین شروع برای خودت سایت بزن و محتوا تولید کن و سیو کن مشتری هم پیدا میکن ...

ممنونم حالا یکم یاد بگیرم ببینم چطوره. 

پس این لبالب رو هم باید ببرم ارتقا بدم دیگه حتما؟

نميدونم راستش ، تا جايي كه من ميدونم طراحي وب سايت با كد نويسي هست يعني شما ياد ميگيرين صفر تا صد يك ...

شما ماشاالله اطلاعات تون خوبه

منم باید بیام توی گود ببینم چه خبره. 

اگه خوب بود بزنم به کار

وردپرس جزئی از روند طراحی نیست. یه برنامه برای طراحی و در ظاهر بدون نیاز به کدنویسیه ولی عملا در حدی ...

ممنونم از راهنماییتون . الان من در مرحله تحقیقات هستم. 

چند تا آموزشگاه هم توی مشهد هستن مخصوصا همین طراحی سایت ‌ آدرس و تلفن شون رو برداشتم که برم تحقیق ‌‌. اگه اولا به درد بخوره دوما وقتم بهشون بخوره عصر باشه و اینکه درآمدش خوب باشه و هزینه هاش کم 

شما ماشاالله اطلاعات تون خوبه منم باید بیام توی گود ببینم چه خبره.  اگه خوب بود بزنم به کار

نه بابا😅 ذَر مورد اطلاعاتي هم كه دادم تحقيق كن باز خودت،  منم علاقه ذاشتم عزيزم ولي خود طراحي سايت خالي رو عملا نذيدم بازار كار خوبي داشته باشه اگه برسوني به مرحله ي برنامه نويسي و سئو و اينا فكر كنم باز بهتر باشه ولي دست توش زياد بُود تا جايي كه يادمه ، سر همين من نرفتم ديگه ، فكر كنم آموزشهاي اوليه اش ( يعني اچ تي ام ال و سي اس اس و جاوا و اينا )  بالاي ٥-٦ ماه ( و بلكه بيشتر ) زمان ببره ، براي همين توصبه ام اينه اگه ميتوني تو اون سايتا كه گفتم بگرد دنبال فرصت هاي كاراموزي ، ممكنه حقوق ندن ولي حداقل اموزش ميدن رايگان بعد تو جو حرفه اي قرار ميگيري و خيلي چيزا فطعا دستت مياد و حتي از بانجربه ها ميتوني راهنمايي بگيري كدوم مسير رو بري 

ممنونم از راهنماییتون . الان من در مرحله تحقیقات هستم.  چند تا آموزشگاه هم توی مشهد هستن مخصوص ...

ازشون فهرست دقیق مطالب آموزشی و تعداد جلسات رو بپرس.

نیازی به ارتقا لپتاپ هم نیست. نه حجمی داره نه گرافیک خاصی میخواد.

نه بابا😅 ذَر مورد اطلاعاتي هم كه دادم تحقيق كن باز خودت،  منم علاقه ذاشتم عزيزم ولي خود ط ...

لطف دارین من هیچ شناختی هنوز ندارم

آخه من فقط دیدم همه جا میگن حقوق خوبی داره 

راستش خودم تاظهر سرکارم برا عصر می‌خوام برم کلاس. 

البته اگه خانومم اجازه بدن خخخخ 

ازشون فهرست دقیق مطالب آموزشی و تعداد جلسات رو بپرس. نیازی به ارتقا لپتاپ هم نیست. نه حجمی داره نه ...

اره الآنم اسکرین شات گرفتم از توی سایتهاشون 

حالا شنبه هم حضوری برم بپرسم و برنامه بگیرم.

هزینه کلاسهاشون نمی‌دونم چقدر میشه