2777
2789
عنوان

تقاص پس دادن

2203 بازدید | 39 پست

سلام دوستان گلم شبتون پر از نور محبت خدا

اگر کسی داستان کوتاهی از تقاص پس دادن آدمهایی که روح زندگی را در فردی از بین بردن و باعث آسیب به اون فرد شدن داره اینجا برامون بنویسید.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

من اینقددیدم باچشمای خودم فقط اینومطمن باش زمین به طرزفجیعی گرده همه ی ماتقاص کارای اشتباهمونوپس میدیم وگرنه خداهیچ کاری به ماندارا

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔🤔🤔

کسی کنار من نشسته که نیاز داره بدونه خدا چطور جواب میده از توصیه و نصیحت ما کار گذشته

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

یک نفر رو دیدم ک تقاص داد بعد از ده سال ...

ولی در مورد خودم یه ناحقی بدی شد که نتونستم ازش بگذرم حواله کردم ب خدا هنوز تقاص ندادن

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈
فقط اینو میدونم یکی دست گربه رو کرده تو چرخ گوشت بعد چند سال انگشت خودش قطع شد

وای چقدر فجیع حیوان طفلی

سرخودم اومد یه مرد معتاد  باش ازدواح کردم  به با زور گولم زد برای ازدواج اللن  اونم مواد فروش بهترین زندگی رو داره   دختر بازی  ماشین جک ......هرروز ثروتمند تر مواد فروش مشروب فروش نه کسی بارش رو میکیره و هر روز بیشتر موفق میشه   من که ندیدم ......رسم دنیا جفاست تا بتر باشی  موفق تر و شادتری مث همون مسرک معتادی که گفتم

یک نفر رو دیدم ک تقاص داد بعد از ده سال ... ولی در مورد خودم یه ناحقی بدی شد که نتونستم ازش بگذرم ح ...

خدا حقتو بگیره

سرخودم اومد یه مرد معتاد  باش ازدواح کردم  به با زور گولم زد برای ازدواج اللن  اونم م ...

طلاقمم نمیده شغلشم   که  دولتی نیست چیزی به اسمش نیست بخوام توقیف کنم ....تقاص کارشم نداد مسخرمم کرده تو فضای مجازی والانم دختر بازی هرروز یه  هتل یه کارخانه نیزنه   تقاصی نیست من ندیدم

خدا حقتو بگیره

ایشالا خدا از دهنت بشنوه بدجور تحقیرم کردن بدجور آبرومو بردن 

خیلی تاوان دادم و دلم شکست 😔

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈

خدا جای حق نشسته من خودم

نمیخوام قلبم قصی بشه با گفتنش و یا حتی

شایدم دلیلش این نباشه ولی

امسال ی عده باعث شدن تو ماه رمضون ب خودم وخانوادم خیلییییی سخت بگذره و ی پول زیادی رو ب ناحق گرفتن  

چند روز پیش بابام داشته رد میشده دیده همهون مرد

سیاه پوش شده گویا... پسرش جوون مرگ شده

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

حقیقتا بعضی وقتا دیدم ک عین همون اتفاق میافته براشون 

ولی یک نفر تو نزدیکام هست ک اینقدر بدی ب خانوادم کرده منکه ندیم اون طوریش بشه هر روزم بهتر از قبلشه

اینکه بعد ۳۰ سال بخواد بلایی سرش بیاد چ فایده ای داره