اگر کسی داستان کوتاهی از تقاص پس دادن آدمهایی که روح زندگی را در فردی از بین بردن و باعث آسیب به اون فرد شدن داره اینجا برامون بنویسید.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
اگه الان کنارته بهش بگو منم خیانت و بیحرمتی دیدم ولی الان بعد سالها پذیرفتم که خودمم مقصرم ...
سلام عزیزم بله اینجا دراز کشیده زنگ زدیم دوست پرستار داریم بهشون آرامش بخش بزنه و کنارشیم.
ایشون واقعا الان حدود ۴ ساله یجوری درگیر این باتلاق ناملایمات شده خودم خواستم کارهای طلاقش انجام بدهم حالا اگه عمری بود شنبه براش هرکار بتوانم انجام میدم.
گاهی اوقات صبر آدمها فرق داره یکی بهتر کنار میاد یکی ضربه روحی و عاطفی از پا درش میاره.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ایزن داستان یکی از اشناهاست، شوهرش بازاری بود و بشدت به خودش و سر قیافش میرسید خانم کارمند بچه هم د ...
ممنونم که پاسخ دادید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چن بارم دست به خودکشی زدم بدجور تحقرم کرد ..ازاین ناراحتم به زور منو گول زد برای ازدواج تحریکم کرد از اونورم بشدت تحقیرم کرد ..خدا چوبشو بش بزنه اونم از این ناراحتم کی منو نخواست یه پسر کارتن خواب مشروبی بشدت معتاد وزشت
خدا خیرت بده متاسفانه دنیا اینجوریه یه مدت استراحت کنه بعد روی خودش کار کنه واقعیت اینه هربلایی س ...
ممنونم از راهنمایی و همدردی شما.
این دوست ما از یک زن متاهل نارو خورده همه حرفش اینکه چرا چرا چرا اون میدونه من و بچه هام هستیم اومده توی زندگی ما؟
نمیدونیم چی بگیم چطور قانعش کنیم.
شوهر خانمه هم مثل اینکه راننده تریلی هست و بی خیال
زن طرف دست دخترشو گرفت دویید جلو ماشین(دیوونه شد کلا)
این دوست ماهم یه جورایی بهم ریخته الان به ضرب آمپول خوابید بالا سرش نشستم و نگاه چهره اش میکنم نمیدونم چی بگم.
بهش بگید اصلا کاریشون نداشته باشه،خدا بهشون فرصت میده چند بار هم میده ولی یهو میزنتشون زمین.امیدوارم ...
🌺🥰