2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کله پاچه گذاشته برای صبحونه همسرم میگه بمونیم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت با بچت  تنها برو تو اتاق بخواب  اینقدر سخت نگیر گلم  یه شبه دیگه بزار خوش باشه

بچه ندارم 

اتاق طبقه بالاس و میترسم کلن میخاد یجا بخابیم و درک نمیکنه من راحت نیسم

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
نه برام مهم نیست کله پاچه زیاد نمیخورم و همه ظرفارو من باید بشورم خواهرش به خودش تکون نمیده مادرش هم ...

توام اروم اروم سفره جمع کن فقط سریع نرو پای ظرفا

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
توام اروم اروم سفره جمع کن فقط سریع نرو پای ظرفا

مادرشوهرم همیشه سفره رو انداختنی میگه میل ندارم اصلا نمیتونم بخورم 😁بعد که ما تموم میکنیم میشینه میخوره و طول میده و پا نمیشه و معطل میکنه

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
یعنی بخاطر ی لقمه کله پاچه حاضره شما انقدر سختی بکشی

متاسفانه

اخه من باید تا صبح با مانتو شال بخابم تو این گرما و نمیاد اتاق و من تیشرت استین حلقه پوشیدم پیش برا ...

ببخشید ها بهش بگو شب جمعه لست بریم خونه خودمون برنامه داریم 

البته من هیچوقت از این پیشنهادها نمیدادم ولی اینبار مجبور شدم

مادرشوهرم همیشه سفره رو انداختنی میگه میل ندارم اصلا نمیتونم بخورم 😁بعد که ما تموم میکنیم میشینه می ...

چقدر خانواده همسرت شبیه خانواده همسر منه❤️🤣🤣

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 
ببخشید ها بهش بگو شب جمعه لست بریم خونه خودمون برنامه داریم  البته من هیچوقت از این پیشنهاد ...

بهش گفتم اتفاقا قبل در اومدن از خونه که بمونیم خونه برنامه دارم 😅😁گفت ما که هروز برنامه داریم و امروز هم حل شده 😆

چقدر خانواده همسرت شبیه خانواده همسر منه❤️🤣🤣

واقعا فک کردم فقط این اینطوره 😅🤣

تو تنها بخواب بذار اون ور دل ننش بخوابه

اخه اتاق طبقه بالاس و میترسم تنها

منم عمرا تنها بخابم 

میخاست با مامانش بخابه عروسی نمیکرد

واقعا فک کردم فقط این اینطوره 😅🤣

من قبلا باخانواده همسرم یجا زندگی‌ میکردم تو یه اتاق هروقت خواهراش میومد دست ب سیاه سفید نمی‌زدند ولی الان مستقل شدم همچین میان کار میکنن من انگار شدم خواهرشوهر😆😆😆

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد