2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کله پاچه گذاشته برای صبحونه همسرم میگه بمونیم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 66 پست
یه شب که هزار شب نمیشه بمون به خاطرشوهرت

اخه من باید تا صبح با مانتو شال بخابم تو این گرما و نمیاد اتاق

و من تیشرت استین حلقه پوشیدم پیش برادرش راحت نیسم

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش هوا مجردی هاشو کرده ولش  بذار خوشش باشه گاهی بعضی چیزا رو ندید بگیر راه بیا تو زندگی&nbs ...

اخه من راحت نیستم واقعا وگرنه خونه مادرم میمونم اونجا هم شب نمیمونم

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
حالا یه شب که نمیمیری فردا هم تعطیله سرکار که نمیری بعد صبحونه برمیگردی خونت هرچقدر دلت خواست بخوا ...

اخه برنمیگردیم ک تا شب میمونیم یا شاید بریم باغی جایی واقعا خسته کنندس برام چون هیچ کاری نمیکنن خواهرش هم میاد و فقط من باید کار کنم جون نمیمونه تنم 

نمیخابه ک اه واقعا سخته با شال بخابم تا صبح 

بگو شب سرم لخت میشه راحت نیستم اگه شوهرت نیومد برو تو اتاق خواب با مادرشوهر بخواب حتی شده

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
یه شب باشلوار بخوابی طوری  نمیشه ساز مخالف نرن بزار اونجور خوشن خوش باشه دیگه خودتو بزار جای او ...

ا تا فردا شب میمونیم یا شاید بریم باغی جایی واقعا خسته کنندس برام چون هیچ کاری نمیکنن خواهرش هم میاد و فقط من باید کار کنم جون نمیمونه تنم 

شما تنها تو اتاق بخواب شایداز برادرش ک مجرد هس معذب میشه پیش اون باشما تواتاق بخوابه

نه بابا معذب نمیشه اصلااا 

وای من مجردم اینقد بدم میاد جایی بمونم 

گاهی اوقات تو خونه کسی آدم بی طاقت میشه درکت میکنم 

اما آستانه صبر و تحملت ببر بالا مجبوری دیگه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چرا اتاق نمیاد؟؟ اگه خجالت میکشه زنونه مردونش کنید تو و مادر شوهرت برید اتاق که راحت باشی بعد میری ...

پیش برادرش اره الانم مانتوم بلنده سختمه واقعا بخابم 

از زیر پیراهن هم نپوشیدم در بیارم وگرنه با پیراهن پیشش میرم ولی الان استین حلقه تاپ پوشیدم