2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کله پاچه گذاشته برای صبحونه همسرم میگه بمونیم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 66 پست
نمیخابه ک اه واقعا سخته با شال بخابم تا صبح 

من ی خیابون فاصلمونه هزار بار بخاطرش موندم خونشون

اتفاقا یدونه برادرشوهرم دارم

اشکال نداره بمون

لباساتو دربیار با تاب و شلوار بخواب پتو رو مثل چادر بپیچ دورخودت بخواب😁تواتاق چرا نمیخابی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر شوهرت بمون اما برو اتاق لباس راحت بپوش بخواب .واجب نیست با شال پیش برادرش بخوابی که.کار هم زیاد نکن بیشتر خودتو سرگرم کار نشون بده و طولش بده که بقیه هم همکاری کنن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من ی خیابون فاصلمونه هزار بار بخاطرش موندم خونشون اتفاقا یدونه برادرشوهرم دارم اشکال نداره بمون ل ...

اون نمیاد اتاق 

و تو این گرما چجوری پتو بکشم دورم 

ببینم چی میشه بگم بیاد بالا واقعا سخته با شلوار تنگ

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
حالا مگه حتمن لازمه بچسپی به شوهرت برو تو اتاق تنها و راحت و لخت بخواب در اتاقم قفل کن این خز باز ...

👍👍

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من اگه بودم از یه طرفی نمیتونستم از کله پاچه بگذرم از طرفی خونه کس دیگه راحت نیستم بخوابم اونم باشا ...

نه برام مهم نیست کله پاچه زیاد نمیخورم و همه ظرفارو من باید بشورم خواهرش به خودش تکون نمیده مادرش هم خیلی اروم کار میکنه

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
اخه من باید تا صبح با مانتو شال بخابم تو این گرما و نمیاد اتاق و من تیشرت استین حلقه پوشیدم پیش برا ...

خودت با بچت  تنها برو تو اتاق بخواب 

اینقدر سخت نگیر گلم 

یه شبه دیگه بزار خوش باشه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
حالا مگه حتمن لازمه بچسپی به شوهرت برو تو اتاق تنها و راحت و لخت بخواب در اتاقم قفل کن این خز باز ...

اتاق داخل پذیرایی نیتش طبقه بالاس و میترسم تنها 

باید بریم بالا وگرنه میگم بریم خونه