اگه مادرشوهر بشید کارایی که مادرشوهرتون با شما کردرو با عروستون میکنید؟ و چرا؟
خودم اول بگم نه نمیکنم چون اصلا ذهنیتم این نیست عروس رقیب هست از الان اینو درک میکنم که فرزند آدمم مهمون هست ولی مهمونی که دیرتر میره بالاخره میره دنبال زندگیش نه اینکه کلا بره ولی دورتر میشه و دوست ندارم من دخالتی تو زندگیشون بکنم حریم شخصی خودشونه من سعی میکنم وقتی به عنوان مادرشوهر پیششون هستم بزرگی کنم نه دشمنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا نتونم من همین الانشم به خودم اجازه نمیدم تو زندگی حتی نزدیکانم دخالت کنم حتی بارها برادرمو خانومش جلو من بحث و دعوا کردن من رفتم سر خودمو گرم کردم اصلا حرفی نزدم خودشونم بعد آشتی کردن
خانواده شوهرم منو آزار میدادن شوهرم از اونها طرفداری میکرد. منم دیگه خونشون نمیرم. اما رابطم با شو ...
چرا شما نادیده بگیری باید به خانوادش تذکر بده این اصلا عادلانه نیست منم مامانش هرکاری میکرد میگفت از قصد نبوده بعدها فهمید مامانش از قصد و دشمنی با من خیلی کارارو میکرده الان رابطش با مامانش سرد شده