2777
2789

دیروز رفتم سونو ۳۷ هفته و۳ روز گفت وزن بچت ۲۷۵۰ بچت ریز نقشه سن بارداریمو زده ۳۶ هفته و ۲ روز چیکار کنم من خورد و خوراکمم خوب بوده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم دو هشتصد و پنجاه دنیا اومد انقدر خودخوری کردم که بچه ام ریز است لاغر و ... الان ماشالله چهار ماهش داره تموم میشه هفت کیلو شده دورش بگردم غصه نخور چاق میشه خودش .الان فقط به این فکر کن بچه ات داره میاد بغلت و لذتش و ببر همین

برای سز زود نیست شنیدم هفته ۳۸ به بعد میکنن در ضمن من شنیدم بچه های زیادی با این وزن به دنیا میان و مشکلی هم ندارن در ضمن تو همین چن روز هم میتونی تا نزدیک نیم کیلو به وزنش اضافه کنی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

وای منم اینجوری بودم هرچی میخوردم وزن بچه کم بود، مغزیجات بیشتر بخور. یادمه دکترم بهم مکمل هم داد که بخورم وزن بگیره بچه وای نگرفت. با اینکه چهب هفتگی زايمان کردم ولی بازم ۲۷۰۰ بود

ناراحت نباش بدنیا میاد وزن میگیره نی نی😍

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
تازه از اینم که سونو میگه وزن جنین کمتره این چند روز خوب وزن میگیره بخور تا وزن بگیره

انقد میخورم دارم خودمو خفه میکنم با بستنی جوجه کباب دلستر و شیر خرما موز ولی نمیدونم واس چی بچم وزن نگرفته من هفته پیشم سونو دادم وزنش همین بود دیروزم سونو دادم زده ۲۷۵۰ مثبت منفی ۱۵ درصد ب دکتر سونوگرافیم ک گفتم گفت چون سونو قبلیتو اینجا ندادی نمیتونم نظری بدم شاید خطای دستگاهه

من خواهرم دقیقا به همین وضع به دنیا اومد البته طبیعی ببخشید مگ زایمان ۴۰ هفته نیست؟

عزیزم برای سز یه دوهفته زودتر میکنن ولی ایشون از دو هفته هم زودترن گمونم 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وای منم اینجوری بودم هرچی میخوردم وزن بچه کم بود، مغزیجات بیشتر بخور. یادمه دکترم بهم مکمل هم داد که ...

کلا دارم دلستر بستنی اجیل گردو خرما تخم مرغ جوجه میخورم خداکنه حداقل بشه ۳ کیلو