2777
2789
عنوان

اونایی ک بچهاشون کم وزن بود موقع بدنیا اومدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 45 پست
من پسرم ۲۴۰۰ بدنیا اومد بعد که شیر خورد تپلی شده بود بیا و ببین. 

یعنی غصه وزنشو نخورم؟ اخه من خودم بدنیا اومدنی ۳۸۰۰ بودم ولی مادرشوهرم میگه بچهای من همه زیر ۳ کیلو بودن من میگم وزنش شاید ب اونا رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دارم دلستر بستنی اجیل گردو خرما تخم مرغ جوجه میخورم خداکنه حداقل بشه ۳ کیلو 

اصلا نگران نباش  دختر منم بعد به دنیا اومدن خیلی خوب وزن گرفت، تو داری تلاش خودت رو میکنی. 

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
به ژنتیک هست و جایگیری بچه 

من همهبهم میگن شکمت کوچیکه تو هفته ۲۸ هستم وزنمم ۵ کیلو تا الان اضافه کردم نمیدونم اگه برم سونوی وزن گیری برای چند هفته برام مینویسن شما میدونید،قند بارداریم گرفتم از اونورم نگرانم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من همهبهم میگن شکمت کوچیکه تو هفته ۲۸ هستم وزنمم ۵ کیلو تا الان اضافه کردم نمیدونم اگه برم سونوی وزن ...

منم ۳۰ هفته هستم خیلی شکمم کوچیکه خیلی میخورم ولی خودمو چاق میکنم تاثیری روی بچه نداره هنوز سونو نرفتم ببینم وزن بچه چنده ...

اصلا نگران نباش  دختر منم بعد به دنیا اومدن خیلی خوب وزن گرفت، تو داری تلاش خودت رو میکنی.  ...

من فقط خودم چاق شدم بچم طفلک وزن نگرفته تازه میگن وقتی بدنیا بیاد وزنش از وزن سونو کمترم هس

منم ۳۰ هفته هستم خیلی شکمم کوچیکه خیلی میخورم ولی خودمو چاق میکنم تاثیری روی بچه نداره هنوز سونو نرف ...

من دلم میخواد هفته اینده به دکترم بگم برام سونو بنویسه اگرم ننوشت لااقل هفته بعدش آحه به خاطر قندم میخوام ببیتم بچه تو چه حالیه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇