2777
2789

پریروز دیروز بهش زنگ زدم جواب نداد امروزم رد تماس کرد 

بهش پیام دادم یعنی من دیگه از گاو بدترم اگه ببار دیگه بهت زنگ زدم 😒😐

چرا بنی چیشدع 

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

میخوای جادو کنیم بفهمیم چی شده؟؟؟

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 

آدما یه وقتایی نیاز دارن تنها باشن عزیزم

اگر جواب رو نداده به این معنی نیست که از تو بدش میاد یا هرچیز دیگه ای ،شاید ناراحته شاید دپرسه در هرصورت شرایط اون لحظه طوریه که نمیتونه پاسخگو باشه،بهتره درکش کنی و زمان بدی تا خودش تماس بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدما یه وقتایی نیاز دارن تنها باشن عزیزم اگر جواب رو نداده به این معنی نیست که از تو بدش میاد یا هر ...

سه روز پشت سر هم زنگ زدم 

دپرسه؟ دیروز بیرون بودو استوری گذاشت 

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها
سه روز پشت سر هم زنگ زدم  دپرسه؟ دیروز بیرون بودو استوری گذاشت

خب شاید ی مشکلی پیش اومده مثلا مریضه

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 
سه روز پشت سر هم زنگ زدم  دپرسه؟ دیروز بیرون بودو استوری گذاشت

فقط بنویس کاری باهات نداشتم ،،،فقط دلم برات تنگ شده بود و نگران حالت بودم،،،،درجا زنگت میزنه، چون شرمنده اش میکنی ،،،،از منم داشته باش روز اول که زنگ زدی جواب نداد،،مطمئنا شماره ات رو دیده و اگر میخاست زنگت میزد،،،دیگه مثل آدمای آویزون نباید رفتار میکردی،،،و اگه بعدش زنگت زد حتما گلایه کن اگه میدونستم بدت میاد بهت زنگ بزنم هیچوقت مزاحمت نمیشدم،