2777
2789
عنوان

یعنی واقعا خواهر شوهر

244 بازدید | 13 پست

اینقد اختیار داره دخالت کنه

دوسه روز پیششش به زور جاریم که تو عقده رو فرستادن بره عروسی اقوامش چون همش میگف دوست دارم برم .برادر شوهرم اجازه ش نمیداد که بره تو عقدن گفتن برو‌ داداشمون متوجه نمیشه تا شهری که عروسیه۱۲ساعت راهه.بعد اونم بدون اجازه رفت حالا برادر شوهرم فهمیده سر صدا دیونه بازی که چرا رفته باید سریع برگرده وگرنه میرم ابرو ریزی میکنم به زورمیارمش.اونم مادرش گفته نمیزارم بیاد.یکمم قاطیه برادر شوهرم عصبی.حالا زده به جاده خواهرش پیام داده بهش بیا میخوای بری دنبالش ماشین داداش رو ببر که یعنی ماشین ما .بدون اینکه با ما هماهنگ کنن خب راه دوره ما هم بچه کوچیک نمیتونیم پیاده جایی بریم اینم که قاطی و عصبی دلش که نمیسوزه خدا میدونه چجور بره.منم به شوهرم گفتم نباید بدی چرا ماشین خودش رو نمیده خواهرت .

دیگه شوهرم گفت ماشین ما روبراه نیست واسه راه دور.دیگه خلاصه اعصابمون رو بهم ریختن چون شوهرم همیشه باهاشون کنار میاد.الان میدونم دلش ناراحته من گفتم ندی ماشینو

یعنی یک چیزایی دخالت میکنن مثلا ما بعد چن سال میخوایم خونه بسازیم اونروز میگه وااای بحالتون خونه بسازین چشمتون میزنن.حالا چیزیم نداریم انقد ناراحت شدم کلا فاز منفیه همیشه به جای ارزوی خوب داشتن واسه ادم همیشه منفی فکر میکنه همه کارا دخالت میکنن

خیلی عصبیم از دستش

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریت باید عاقل میبود

جاریم کلا تعطییییله اگه بخوام ازون بگم خودش یک کتابه

اصلا هم خانواده پدرشوهرم بخاطر کاراش نمیخوانش هر روز داستان دارن

؟فضولن  شما هم خونتو بساز بهشون اصلا نگو  بعدم ک ساختین به همه بگید اجارس والا غیر ...

خیلیییی فضولن منم میگم از بس هم اطرافیان حرف میزنن ادم چشم میزنن.وگرنه مردم بیکار نیستن

چه خانواده عجیب غریبی ان 

برادرشوهرتون چرا نذاشته بره عروسی مگ چیشده حالا ک رفته که بره دنبالش ب زور بیارتش  و ابروریزی کنه 

خاهرش چرا یاد داده دروغ بگه 

ماشین شمارو چرا میبره مگ واجبه صبر کنه عروسی تموم شه برمیگرده دیگ دختره

بدبخت دختره 🤦🏼‍♀️

شماهم تقصیر نداری عزیزم بالاخره وسیله زیرپاته با بچه کوچیک اسیر میشی ناراحت نشو

رفتوامدتونو خیلی کم کنین

اتفاقا خیلی هم رفت و امد داریم پدر شوهر مادرشوهرم خیلی خوبن حتما باید همیشه بچه هاشون دورشون باشن محبوریم بریم .ولی خواهر شوهره رو مخه شدییید

چه خانواده عجیب غریبی ان  برادرشوهرتون چرا نذاشته بره عروسی مگ چیشده حالا ک رفته که بره دنبالش ...

والا من خودم از شوهرم و مامان باباش راضی ام شوهرم خیلی خوبه .ولی این جاریه عجیبب غریبه یک کارایی کرده برادر شوهرم از خانواده جاریم بدش میاد رفت وامد نمیکنه.دختره هم خودش میخواست بره تقصیر خودش هم هست

برا جاریت نگران شدم

جاریم انقد بی خیاله اگه برادر شوهرم بگه مامان بابات رو کلا نباید داشته باشی میگه باشه .همه رو فدای شوهرش کرده .برادرشوهرمم اصلا باهاش خوب نیست رفتارش اجازه هیچ کاری نداره.البته تقصیر خودشه اصلا نمیدونم چرا اینقد عجیب غریبه