2777
2789
عنوان

هفته های اول بارداریتون چجوری میگذره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 41 پست
من همین علایم شمارودارم بچم دختره عاشق قرقروتم وترشی وبقیش مثل شما همه میگفتن دخترداری

دکترم غربالگری دوم برام نوشته نگرانم یکم ریسکمو توازمایش اول متوسط زده بود یک به هزاروپونصد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اخرین پریودم2/23بود  ولی هفت هفته ام هنوز سونو قلب نرفتم همش استرس پوچی دارم😭😭😭زبونم ل ...

تو ازم دوتا پله جلوتری 😅

نگران نباش.من انقد فکرشو کردم دیگه مخم عادت کرده استرسم کم شده.ی هفته دیگه مونده طاقت بیار

برات صلوات میفرستم ک نی نی سالم ناز بیاری و ب خوبی همه چی برات پیش بره

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

منم هفت هفته م منتظرم یه هفته دیگه بگذره برم ببینم قلب اون یکی هم تشکیل شده یا نه😭دوقلوئه یه هفته پیش رفتم گفت قلب یکیش تشکیل شده یکیش نه، البته اون یکی خیلی کوچیکتر ازون یکی هست

منم هفت هفته م منتظرم یه هفته دیگه بگذره برم ببینم قلب اون یکی هم تشکیل شده یا نه😭دوقلوئه یه هفته پ ...

عزیزم دوقلوعه فسقلیات 😍😍الهی ک هردو سالمو سلامت ب دنیا بیان

علائم دوقلو فرق میکنه ؟؟؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
نه سونو هم دادم تنبلی نداشتم یه فولی ۲۱ داشتم این ماه امپول ازاد سازی زدم

عزیزم چن ماهه اقدامی ؟ شوهرت آزمایش اسپرم داده ؟

ماهم ۶ماه بود اقدام داشتیم نشد دکترم واسه همسرم ازمایش نوشت انجام داد مشکل داشت دارومصرف کرد ک تو ۹مین ماه اقداممون نتیجه گرفتیم.

اصلا سعی نکن زود بگذره،از تک تک ثانیه هاش لذت ببر،خیلی دوران شیرینیه

آره شیرینه و پر از حسای خوب ولی خب استرسم همراهشه ک چی میشه.قلبش تشکیل میشه.مشکلی نباشه و از این جور فکرا