بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک اخرین پریودم2/23بود ولی هفت هفته ام هنوز سونو قلب نرفتم همش استرس پوچی دارم😭😭😭زبونم ل ...
تو ازم دوتا پله جلوتری 😅
نگران نباش.من انقد فکرشو کردم دیگه مخم عادت کرده استرسم کم شده.ی هفته دیگه مونده طاقت بیار
برات صلوات میفرستم ک نی نی سالم ناز بیاری و ب خوبی همه چی برات پیش بره
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
منم هفت هفته م منتظرم یه هفته دیگه بگذره برم ببینم قلب اون یکی هم تشکیل شده یا نه😭دوقلوئه یه هفته پیش رفتم گفت قلب یکیش تشکیل شده یکیش نه، البته اون یکی خیلی کوچیکتر ازون یکی هست
منم هفت هفته م منتظرم یه هفته دیگه بگذره برم ببینم قلب اون یکی هم تشکیل شده یا نه😭دوقلوئه یه هفته پ ...
عزیزم دوقلوعه فسقلیات 😍😍الهی ک هردو سالمو سلامت ب دنیا بیان
علائم دوقلو فرق میکنه ؟؟؟
نه سونو هم دادم تنبلی نداشتم یه فولی ۲۱ داشتم این ماه امپول ازاد سازی زدم
عزیزم چن ماهه اقدامی ؟ شوهرت آزمایش اسپرم داده ؟
ماهم ۶ماه بود اقدام داشتیم نشد دکترم واسه همسرم ازمایش نوشت انجام داد مشکل داشت دارومصرف کرد ک تو ۹مین ماه اقداممون نتیجه گرفتیم.
اصلا سعی نکن زود بگذره،از تک تک ثانیه هاش لذت ببر،خیلی دوران شیرینیه
آره شیرینه و پر از حسای خوب ولی خب استرسم همراهشه ک چی میشه.قلبش تشکیل میشه.مشکلی نباشه و از این جور فکرا