2777
2789
عنوان

هفته های اول بارداریتون چجوری میگذره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 41 پست
چند وقته فهمیدی بارداری؟

۹روزه فهمیدم 🥰😫

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولاش نیستم ولی حالم خیلی بد بود کسل بودم همش خوابم میومد خونه زندگیم داش میرف انرژی کار کردن تو خون ...

چقد بد.الان خوبی ؟؟ 

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
خوشبحالت علائمت تا قبل موعدت چی بود ؟ من دو روز دیگه موعدمه هیچ علائمی ندارم

ان شاءالله قسمت شما عزیزم 🌹من فک کنم از ۱۷یا۱۸سیکلم سینه هام درد گرفتن مث قبل پریودی.گرگرفتگی داشتم.با چن روز قبل موعدم درد زیرشکم ک ب شک انداخت منو چون اولین بارم بود قبل موعد درد زیرشکم داشته باشم.هرچی هم ب موعدم نزدیکتر میشدم سینه هام حساس ترو سفت میشد ی روز قبل موعد بیبی زدم مثبت شد

ان شاءالله قسمت شما عزیزم 🌹من فک کنم از ۱۷یا۱۸سیکلم سینه هام درد گرفتن مث قبل پریودی.گرگرفتگی داشتم ...

مرسی عزیزم🥰

من فقط گاهی تخمدان سمت چپم تیر میکشه همین 

حالت تهوع نداشتی؟یا به بو ها حساس نبودی؟

مرسی عزیزم🥰 من فقط گاهی تخمدان سمت چپم تیر میکشه همین  حالت تهوع نداشتی؟یا به بو ها حساس نبو ...

حالت تهوع نه.منم درد تخمدان داشتم یادم رفت بگم.تنبلی داری ؟؟