2777
2789
عنوان

کیا عفونت طولانی داشتن خوب شده

532 بازدید | 26 پست

من سه ماهه دارم

ترشح بی رنگ دارم ترشح لزج سفید هم داشتم الان خاکستری شده و جفتشم بوی تند سیر مانند میده

با درمان خونگی مث سرکه سیب و نبات و فلان نشد 

رفتم دکتر گفت عفونت شدید داری ولی فقط تیندازول و لاکتوواژ و لاکتوفم داد

حس میکنم خوب نمیشم تقریبا ۵ روزه دارم دارو میخورم ولی زیاد بهتر نشدم چیکار کنم شوهرم خیلی بدش میاد 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دورش بگذره 

شرتاتو قبل شستشو ۲۰ دقیقه بریز تو اب جوش بعد با صابون رختشویی با دست بشور و بنداز افتاب و قبل پوشیدن اتو بزار

خودتو بعد دستشویی خشک کن 

تو خونه لباس زیر نپوش 

هفته ای دوبار با ژل زنان خودتو بشور 

باید دورش بگذره  شرتاتو قبل شستشو ۲۰ دقیقه بریز تو اب جوش بعد با صابون رختشویی با دست بشور و ب ...

دورش چقدره ؟بهداشتم خیلی رعایت میکنم

ولی لعنتیییی مزمن شده 

فک کن سه ماهه دارم الان

شما مزمن داشتی که خوب بشه؟

من داشتم اخ اخ وحشتناااک بود هرکاری هم کردم درمون نشدم اخرم باردار شدم همون ماه اول خوب شدم😅😅😅نمیدونم چه ربطی داشت ولی دیگع غفونت نکردم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
من داشتم اخ اخ وحشتناااک بود هرکاری هم کردم درمون نشدم اخرم باردار شدم همون ماه اول خوب شدم😅😅😅نمی ...

خوش بحالت

با دکتر رفتن هم خوب نشدی؟

من دیررر رفتم دکتر واسه همین اینطوری شدم توهم سهل انگار بودی؟

ترشحات چجوری بود چه بویی میداد

به من گفت تریکمویاز داری یه همچی چیزایی نمیدونی دلیلش چیه؟

من چند سال داشتم حتی زخمم گرفتم رفتم فریز کردم

بعدش تند تند رفتم دکتر هرسری کلی قرص و دارو و پماد میداد نتیجه کم میداد و دوباره برمیگشت

آخر سر گفتم چندتا توصیه بگه انجام بدم

گف شرت نخی بپوش هرروز عوض کن

سعی کن شبا بدون شرت بخوابی

هرروز با ژل شستشو یا شامپو بچه فیروز بشور

شیرینی شکلات نوشابه دلستر سیبزمینی ماکارونی اینا باعث تشدید عفونت میشه

ایناهم خوب بود تقریبا کم کرد

ولی از وقتی لیزر کردم و مو نداره انگار رطوبت دورش جمع نمیشه ک باعث عفونت شه خیلی خوب شد

پوزش برای رک بودنم😅

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
خوش بحالت با دکتر رفتن هم خوب نشدی؟ من دیررر رفتم دکتر واسه همین اینطوری شدم توهم سهل انگار بودی؟ ...

من یه سالی داشتمش خارش شدیدددددد هفته ای یه شرت پاره میکردم ترشح پنیرکی و بدبو هررر دارویی بگی استفاده کردم کلی پوماد و... اخرشم فقط پمادیرو میزدم که خارش نگیرم همین.. ولی عجیب باردار کع شدم همه ی علائمم رفت و دیگه عفونت نداشتم.. یادمم نیست گف قارچیه یا باکتریاییه یا چی ولی خیلیییی بهداشتو رعایت میکردم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
من چند سال داشتم حتی زخمم گرفتم رفتم فریز کردم بعدش تند تند رفتم دکتر هرسری کلی قرص و دارو و پماد م ...

مرسی از رک بودنت اتفاقا

من لیزر کردم هیچ وقت مو ندارم 

شور.ت هم کلا نمیپوشم از وقتی عفونت کردم 

شنیده بودم با ژل نشورین پی اچ رو بهم میزنه من ژل سروینا دارم مطمعنی بشورم؟

شماهم دیر دکتر‌رفتی که تو بدنت مزمن شد؟ من تنبلی کردم خود درمانی کردم همین تازگی‌بعد ۳ ماه رفتم دکتر واسه همین فک کنم سخت میره

این فرقایی که به من داده شما استفاده کردی ؟

من یه سالی داشتمش خارش شدیدددددد هفته ای یه شرت پاره میکردم ترشح پنیرکی و بدبو هررر دارویی بگی استفا ...

وای من تازه عقدم نمیتونم تا باردار شدنم صبر‌کنم 

خیلی حس بدیه تو عمرم اینقد احساس چرکی‌نداشتم🫠

این قرصایی که به من داده شما استفاده کردی خوب نشدی؟