2777
2789
ممنون برا دعاتون.. حدستون اگه فکر منه درسته ..راستش با یه نفر رل زدم غلط کردم کاشکی با این بی آبرو و ...

دقیقا همینو حدس زدم‌ایشالله نمیفهمه

الهی! یک نفسِ عمیق از سرِ آسودگی لطفا.

چند روز پیش یکی از عزیزان به گندی زد که ظلم بزرگی در حق من شده بود اما خدا جوری تو درد سر انداخته که هم کارش رو شد هم کارش و آبروش گیر من افتاد . نبخشیدم . خیلی عذاب کشیدم . اما آبروش خریدم . خوشحال نیستم اما امیدم هست که یه جا هم خدا کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ده تا صلوات میفرستم احتمالا داره تهدیدت میکنه شما اصلا محلش نزار ان شا الله که ابروت حفظ بشه و ...

من فقط یه بار باهاش قرار گذاشتم نمیدونم چرا همچین کاری کردم خدا خودش کمکم کنه  

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

من قضاوتت نمیکنم عزیزم چون جای تو نبودم شاید اگه جای تو بودم کار بدتری میکردم نمیدونم چکار کردی ولی خدا ستارالعیوب ان شالله گناهت رو میپوشونه وبهت رحم میکنه .برای حفظ آبروت دعا میکنم آیت الکرسی میخونم.

استرس نداشته باش نترس بخدا توکل کن آرامش میگیری

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چرا قبل کارتون فکر نمیکنید . اگه کسی داری که کمکت کنه کمک بگیر .  آبروت توی اطرافیانت بره بهت ...

از خونواده م که خیلی بیشتر ترس دارم اونا خیلی مذهبی هستند میترسم حتی یه کلمه باهاشون در این رابطه صحبت کنم  

توکل به خدا کن  توبه کن استغفرالله بگو زیاد    کمی دعا بخون    از این به بع ...

چشم ممنون لطف کردید  

حمد خوندم 🌹 خدا ب حق ابروی خانوم فاطمه زهراس  ابروت رو حفظ کنه

خیلی خیلی لطف کردید انشاالله حاجت روا بشید 

نترس این آدمها تبل تو خالی هستند . عمرا نمیاد داره تحدید می‌کنه تا لاج بدی . گوش کن اگه ازت چیزی داره که باج بگیره با خانوادت صحبت کن تا حلش کنم و اوضاع بد نشه.  نترس اگه بیاد رسوایی به بار بیاره خودش گیره تازه به خاطر اختشاش محکوم میشه 

چرا قبل کارتون فکر نمیکنید . اگه کسی داری که کمکت کنه کمک بگیر .  آبروت توی اطرافیانت بره بهت ...

کاش بدونیم ما فقط ۱۴تا معصوم داشتیم وهمه گناهان ریز ودرشت داریم ک بستگی ب شرایط زندگیمون ممکنه خطا کنیم .تا با کفش کسی راه نرفتیم قضاوتش نکنیم.

در توبه بازه ان شالله ک گناهان همه بخشیده بشه و ب راه راست هدایت بشیم .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم