2777
2789

بچه ها شناسایی که توی مجتمع های هفتاد واحد یا صد واحدی زندگی میکنید حسابدار ها ی ساختمان حقوق دارند؟یا اینکه چیزهایی از قبیل مبل بخوان اضافه کنند از اعضای ساختمان مشورت میگیرن یا خودشون میگیرن؟واینکه برجی چقدر شارژ میدید در اصفهان و تهران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مثلا

همش بستگی ب اعضای ساختمان داره و شارژ دریافتی هرجایی متفاوت ببین مشهد هرجا متفاوت قیمت برجاش ولی چنسال پیش دو خورده ای بود البته همه هماهنگی ها واینا با همون فرد بود مثلا هماهنگی نطافت ساختمان تعویض لامپ وخیلی کارای دیگ

من تو برج هستم ۱۷۰ واحد هست هر برج اینجا ۴ تا برج داره حدود ۶۰۰ واحد میشه ماهی ۷۰۰ امسال داریم شارژ میدیم چند تا نگهبانی و خدماتی و ..... همه اینا رو داره دیگه امور مالی و همه چی هم داره حقوق اینا از شارژ ها تامین میشه و البته سوپر مارکت خشکشویی مهد کودک کافی شاپ فست فود میوه فروشی و خدمات پرستاری بدنسازی هم هست که اینا رو دادن اجاره اینم میره تو درآمد هاشون