2777
2789

دوستان شوهرم بد اخلاقه ولی دخترم خیلیم دوسش داره اما بخاطر بد اخلاقیش مثلا یه چیزی بشکونه یا مریض بشه قایم میکنع از باباش میترسه بداخلاق بشه.

شوهرم به من میگه تو باعث شدی دخترم ازم دور بشه حقیقتو نگه از بس گفتی بابات بد اخلاقه .نمیدونم چکار کنم والا من اصلا بد همسرمو نمیگم پیش دخترم تو سن بدی هست همیشع میترسیدم روش اثر بذاره بیشتز خوبی هاشو گفتم ولی باز شوهرم حرفی داره برا اینکه اذیتم کنه

🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شماهم از پدرتون چیزی قایم میکنید؟

همه چیو خیلی هم کم حرف میزنم باهاش

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

شوهرت به رابطه تو و دخترت حسودی می کنه بابای من وقتی ما بچه بودیم خودشو می کشت که ما بهش بگیم تو رو از مامان بیشتر دوست داریم

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

دخترتون نیاز نداره شما اخلاق پدرشو بهش معرفی کنی. خودش میفهمه بداخلاقه و ازش میترسه.

این ترس مدام هم بزرگتر میشه  تا جایی که ممکنه بزرگ که شد یه روز بفهمی ۵ ساله با یه نفر دوسته و مخفی کرده.تجربه خودمه

شوهرت به رابطه تو و دخترت حسودی می کنه بابای من وقتی ما بچه بودیم خودشو می کشت که ما بهش بگیم تو رو ...

دوسش نداشتید؟

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
وای خدای من 🥺🥺

همسر بداخلاق نمیتونه پدر خوش اخلاقی باشه. حتی اگر با بچه اش مهربون باشه.

من و همسرم چند سال دوست بودیم اما جرات و انگیزه نداشتم برای ازدواج..از یک طرف میترسیدم به پدرم بگم.

از طرف دیگه پدر برام یه اسطوره قلدر و نیرومند بود که فکر میکردم هیچ مردی جاش رو پر نمیکنه. هنوز ۳ سال بعد ازدواج ته دلم میترسم عکس همسرم تو گوشیم باشه.کلا اگر همسرت منطقیه اینا رو بهش بگو‌.. 

ادم نمیتونه کسی رو که ازش میترسه، دوست داشته باشه. حس دختر شما به پدرش دوست داشتن نیست، وابستگی غیر امنه. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
همسر بداخلاق نمیتونه پدر خوش اخلاقی باشه. حتی اگر با بچه اش مهربون باشه. من و همسرم چند سال دوست بو ...

نه متاسفانه شوهرم اصلا منطقی نیست فکز آینده دخترم منو نابود میکنه بخدا

🥰🥰