2777
2789
عنوان

شوهرم از بچه داداشم خوشش نمیاد

865 بازدید | 73 پست

خانما کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟! خیلی اذیتم ... شوهرم اصلا از بچه داداشم خوشش نمیاد بااینکه هنوز شیش سالش کامل نشده و بچس ... دوس نداره بیاد خونمون منم خونمون نزدیکشونه روزی یبار یا دو روز یبار میخواد بیاد نه میتونم بگم نیاد نه میتونم شوهرمو آروم نگه دارم کلا تا اسم بچه بیاد عصبی میشه انگار دشمن خونیشه ... این بچه هم همیشه پیشم بود وقتی مجرد بودم عادت داره بهم هردفه میاد من گریم میگیره نه دلم میاد بچه رو بیرون کنم نه شوهرم متوجه میشه خیلی داغونم منم الان تازه زایمان کردم و زایمان سختی داشتم واقعا تحمل حرص و ناراحتی برام سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطونی میکنه؟اخه بچه ۶ ساله…

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چرا خوشش نمیاد مگه چکار میکنه بچه؟

کاری نمیکنه فقط حرفای بزرگونه میزنه خانوادم هم خیلی بهش میرسن میگه لوسش کردین هرچی میخواد زود براش میارین همش حرف حرف خودشه نباید اینجوری باشه

شاید بهش زیاد محبت میکنی شوهرت حسودیش میشه

بگو وقتایی بیان که شوهرت نیست

بعدشم به شوهرت نگو که اومدن

زیادم اذیتی رک به شوهرت بگو تا دلیل درستی نیاری توجهی به غر زدنات ندارم

ادم مگه الکی از بچه بدش میاد؟!

بگو یه دلیل منطقی بیار که خودت روت بشه بگی به داداشم

اونوقت منم میگم بهشون که به این دلیل شوهرم از بچه شما بدش میاد

با ابله بحث نمیکنم

مواقعی که همسرت نیست بیاد پیشت ...

واقعا تحمل بچه دیگران سخته ...مخصوصا اگه تو مخی هم باشه ...

بچه برادر شوهر منم یه مدت میومد منم استقبال میکردم ازش ولی الان زیادی شده اومدنش مثلا هر روز میاد خونه سه چهار ساعت میمونه ...واقعا منم صدام در اومده بچه هم ندارم که بگم میاد پیش بچه ام میمونه ...فکر کن شوهرم بیاد حرف شما رو بزنه ...

فقط فکر کن اگر برعکس بود و مرتب بچه برادر شوهرت میومد خونتون چه حسی داشتی؟

خب شوهرت حق داره تو خونش میخواد آرامش داشته باشه.زوری که نیست هیچکس خوشش نمیاد

بالاخره باید یجوری بفهمونی که نباید انقدر بیاد