2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه و دلتنگی 😢

397 بازدید | 16 پست

سلام دلم واسه کسی تنگ شده که خیلی دوسش داشتم و هنوزم دارم ولی اون نه 

میدونه خیلی دوسش دارم یه مدت با من حرف زد خیلی صمیمی بودیم اخرش گفت چون میخواستم عشق قبلیم رو فراموش کنم اومدم با تو دوست شدم تا شاید تو بتونی منو جذب کنی تا اونو فراموش کنم  گفت ولی نتونستم اونو فراموش کنم ولی تو اون مدت خیلی کارا کرد که باعث شد عاشقش بشم درسته گفته بود عاشق من نشو ولی کاراش و عملش یه جور دیگه بود 

الانم ۲ ماهه دیگه باهاش حرف نمیزنم ولی بشددددت دلتنگش شدم هم ااستوری اینستامو میبینه هم واتساپ .. شمارمو هنوز پاک نکرده خب چه عشقی به عشق قبلیش داره که هنوز شماره منو پاک نکرده ..تو این مدت همه جور حرف زد و گفتین خندیدیم اون موقع یاد عشقش نبود ؟؟ ولی بازم دوسش دارم چیکار کنم ؟؟ یه جورایی هم ازش متنفرم هم دوسش دارم هم دلتنگش شدم هم نمیخوام بهش پیام بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم تو حتی اگه با این فرد ادامه میدادی و بع ازدواج می‌کشید و حالا هرچی . این آدم کوچیک ترین خبری از عشقش میشنید یا بهش میرسید تو رو ول می‌کرد به به آسونی. اون الان کل قلبش شده عشقش و جایی برا عشق به تو نداره . پس خداتو شکر کن الآن رفته و نیست 

دیدی بالاخره شد🥺✨
ببین عزیزم تو حتی اگه با این فرد ادامه میدادی و بع ازدواج می‌کشید و حالا هرچی . این آدم کوچیک ترین خ ...

اتفاقا گاهی خداروشکر میکنم ولی دست خودم نیست گاهیم اینجوری میشم چون دوسش داشتم