2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه و دلتنگی 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 16 پست
نمیدونم والا میگه ۱۰ ساله میخوامش

چرا نتونستی عاشقش کنی؟با احساس باهاش پیش رفتی درسته؟تجربه نشون داده انسان قابلیت چندبار عاشق شدن دارد...شاید اونو فراموش نکنه ولی اگه براش یه چیز متفاوت بشی احتمال داره اون براش کمرنگ بشه ..درضمن وابسته اون شده نه عاشق

عزیزم نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم ولی من چندین بار تاپیکای شما رو دیدم، خودمم چنین مسائلی رو تجربه کردم و میکنم و کاملا درکتون میکنم ، البته من از نظر این که عاشق بشم نیست ، من حس ناکافی بودن دیوونم میکنه و باعث میشه بیشتر ادامه بدم تا بک چیز هرچند سمی و بیخودو بدست بیارم . فکر میکنم شما این ادمای سمی رو حذب میکنید چون خودتونو به اندازه دوست ندارید

علاوه بر عمل باید طرز فکر و مسیرتونو هم عوض کنید 

مثلا همش میگید بی محلی کنم بهش شاید خوب شه باهام ، منظورم اینه طرز فکرتون هنوز اینه که باید به اون برسید یا با بی توجهی ازش انتقام بگیرید ، این شخصو انفالو کنید واتس اپشم بلاک کنید ، باید کاملا دور شید تا ولش کنید، بعد رو خودتون کار کنید مهارتای ارتباطی، تحصیلی، شغلی و … میبینید ادم مناسب سر راهتون قرار میگیره 

راستی قانع نباشید شما خیلی ارزشمندتر‌ ازین هستید که به هر چیزی قانع شید ، اولین قدم به نظرم بلاک کردن این شخص و حذف کاملشه دومین قدم هفته ای یبار مراجعه به تراپیه‌، اگه این کارو کنید میبینید چقدر همه چیز تغییر میکنید و وارد مسیر جدیدی میشید.

چون‌در جریان تاپیکاتون هستم اینا رو از دید شخصی که بیرون از ماجراهاتون داره نگاه میکنم گفتم . 

میدونمم سختهانجام دادن این کارا امیدوارم خودمم بتونم انجامشون بدم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.