2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت چندشنبه ها و ساعت چند ازخونه میری بیرون😐

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال

تاپیک زدن نداره

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

اوووو چقد سخت میگیری خب خیلیا باهم صحبت میکنن توام ممکنه از دوستت بپرسی چه روزایی میری 

همین مکالمه رو ممکنه با مامانت داشته باشی و اصلا بهش فکر هم نکنی ولی چون مادرشوهر گفته بدت اومده 

بخاطر آرامش روان خودت سعی کن بیخیال تر باشی 

مامان من ازم میپرسه 

من ایران نیستم شاید چون نگرانه میپرسه و من کلافه میشم گاهی 

تا دو دقیقه میبینمشون شروع میکنه سوال که این چیشد اون چیشد فلان کار چیشد 

خب مادر من بیخیال 😂

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
کلا کنجکاوی زیاد خوب نیست حتی از مادر آدم

اینی که شما بهش میگی کنجکاوی از نظر اکثریت یه مکالمه عادی محسوب میشه

به والله اگه مادر خودتون بپرسه با روی باز جوابشو میدید و اسمشو نمیذارید کنجکاوی

واااای که یعنی بعضیا حال ادمو بهم میزنم....

اینایی که میان میگن ینی چی اگه مادر خودتم بود ناراحت میشدی بازم؟؟؟؟؟

اینقدر معیوبه ذهنتون که فرق بین مادر و مادر شوهر و کنجکاوی و فضولی رو نمیفهمید؟؟؟؟؟؟؟؟

شما شاید ی کاری کنی مادرت زیر گوشت هم بزنه ولی مادر شوهرم همین اجازه رو براش قائلی که بهت پرخاش کنه؟

تورو خدا از رویا فاصله بگیرید و تو دنیای واقعی زندگی کنید😑

سلام ، من یچیزی از مادربزرگم ک مادر بزرگ پدری من هست هر موقع بهش می‌گفتیم گشنمه یا بهمون نون و ماست میداد یا نون پنیر یا به بابام می‌گفت بچه هات چقد بی تربیت و بی ادبان🌼🎸🦩❤️👻👻👻🥲🥲🥲😐البته الان دیگ تقریبا مرده هیچ کاری نمیتونه بکنه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

وااااااییییییییییییییییییییییی پروفایلت😮

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا