2777
2789
عنوان

نازایی یه دقیقه بیاین لطفا

564 بازدید | 111 پست

بچه ها من ۲ ساله اقدامم دکتر رفتم تمام آزمایش ها سونو هارو انجام دادیم هیچ مشکلی نداریم نه من نه همسرم پارسال ۳ ماه رفتم دکتر با امپول قرص اقدام کردم هر۳ ماه فولیکول های خوبی داشتم یه ماه فولیکولم ۲۱ ویکی ۱۷ بود انقدری خوب بود دکترم گفت دوقلو میشه اما نشد ماه پیش دوباره رفتم پیشش گفت برو عکس رنگی شاید لوله های رحمت بستس رفتم اونم هردوتا لوله ها باز بود هیچ مشکلی نیست فولیکول هامم خوبه فقط نمیدونم چرا باردار نمیشم خسته شدم همه هی میگن چرا باردار نمیشی 🥺🥺🥺😭

کسی بوده  چه خودتون چه اطرافیانتون که عین من هیچ مشکلی نداشته باشه باردار نمیشده تهش چیکار کرد حامله شد یا نه؟چه جوری باردار شد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم. تقریبا چهار ساله که درگیرش بود انواع اقسام دارو و دکتر نشد. دیگه داشتم که کارهای ای وی اف رو انجام می‌دادم که یهو بیخیال شدم رفتم بینیمو عمل کردم. 😊😊😁والا از بس روحیه ام خراب شده بود. البته من یه بارداری داشتم سقطش کردم چندین سال پیش. حالا چند ماهه دیگه دوباره میرم دنبال کارهای ای وی اف

منم بدون هیچ مشکلی 8ماهه اقدامم ولی نمیشه. بیخیالما

یهو میبینم پریود شدم تازه یادم میاد اقدام بودم. باید خدا بخواد که تا الان نخواسته، انشالا بی بی جفتمون هر چه زودتر  مثبت بشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم. تقریبا چهار ساله که درگیرش بود انواع اقسام دارو و دکتر نشد. دیگه داشتم ...

واقعا شمام هیچ مشکلی ندارید؟خب چرا نمیشه پس مام همینطوریم اخه وقتی هیچ مشکلی نیست چرا الکی بریم ای وی اف اون همه خرج کنیم تهشم معلوم نیست بشه ییا نه

فولیکول هات چه جوریه؟با امپول اقدام کردی سونو گرفتی فولی هات چند بودن؟ 

اضافه وزن ندارید شما؟