2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی مهم دارم لطفا بیاید

234 بازدید | 24 پست
سلام دوستان من میخوام فردا روزه بگیرم ولی الان دیدم لکه بینی دارم نزدیک پریودمه فردا میتونم روزه بگیرم یا نه؟
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
نه
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم استحاضه قبل از حیص همداریم.باید بیینین سابقه لکه بینی دارین پیش از پریود و در اخر باید از مرجع تقلیدتون سوال کنین
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من همیشه قبل پریود 2_3 روز لکه بینی دارم حالا باید چیکار کنم؟
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اگه لکه بینی ات تداوم داره یعنی هر پقت خودت رو چک کنی شده حتی داخل آلوده هس این جز حیض حساب میشه ولی اگه مثلا الان لک میبینی بعد تا دو ساعت دیگه پاک پاک هستی نه این حیض نیست استحاضه هست. برای حیض باید سه روز تداوم داشته باشه ولو کم باشه
«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه؟
«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
نمیدونم والا هر سری که میرم دستشویی تقریبا لکه بینی دارم .. الانم تازه شروع شده میدونم فرداذهم لکه بینی دارم اونوقت اگه روزه باشم روزم باطله؟
خب دست شویی هات چه طوریه یکی هست تو روز فقط دوبار میره.
آره گلم فهمیدم .. من اگه فردا روزه بگیرم ولی در طول روز لکه بینی داشته باشم روزم باطله؟
آره اگه لک بینی ات همیشه هست جز حیض حساب میشه و روزه درست نیست