2777
2789
عنوان

حق طلاق

191 بازدید | 17 پست

خانماگرفتن حق طلاق چجوره ،،من ۱۰روزپیش فهمیدم شوهرم اعتیادداره ،همون روزرفت کمپ برای ترک ،،کلیم گریه کردکه ببخشموحلالم کن درحقت نامردی کردموازاین حرفا،،الان باخودم فکرکردم اگه اومدازکمپ بگم بایدحق طلاق بهم بدی ،،ازیه طرف بازم شنیدم همه میگن بعدترک نبایدکوچکترین جنجالی توخونه بوجودبیاد،،چیکارکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی ادم معتاد به سختی ترک میکنه و به احتمال زیاد دوباره برمیگرده سر اعتیاد سعی کن این کارو بکنی من ۵ ساله هرکاری کردم نتونستم ترک بدم خیلی خستم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی ادم معتاد به سختی ترک میکنه و به احتمال زیاد دوباره برمیگرده سر اعتیا ...

نگوتوروخدادلم خونه ،،مادرندارم نامادریه ،،طلاق بگیرم بادوتابچه آواره کجابشم

بله عزیزم درست گفتن بعد ترک تا یک مدت هنوز بدن درد فیزیکی داره و بیشتر از اون وسوسه و ناراحتی و مرفینی ک تو بدن کمه و تا مغز مجدد شروع کنه ب ساختنش طدول میکشه و امکان داره ی حرف کوچیک باعث لغزش بشه 

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی ادم معتاد به سختی ترک میکنه و به احتمال زیاد دوباره برمیگرده سر اعتیا ...

میشه شرایطتوبگی ،،خودش برای ترک رفت یااجبارواینکه مصرفش چی بوده

نگوتوروخدادلم خونه ،،مادرندارم نامادریه ،،طلاق بگیرم بادوتابچه آواره کجابشم

چندسالته گلم اعتیاد به چی داره شوهرت الهی خدا مادرتو رحمت کنه منم شرمنده مادرمم پدرم فوت کرد با سختی بزرگمون کرد روی برگشت ندارم دوباره اذیت بشه سر بزرگ کردن ما خیلی زحمت کشید الانم دارم گریه میکنم دعا میکنم شوهرت ترک کنه به خاطر دوتا بچه هات

میرین دفتر خونه میگین براتون تنظیم‌میکنن بصورت بلاعزل حتما و دفترخونه یکمم بد زیر بار میرن ولی  بالاخره قبول میکنن یکم‌پول بیش تر بدی  و یه سری موارد حتما باید توش قید بشه که باید با یه مشاور حقوقی حرف فزنی حتما قبلش 

میشه شرایطتوبگی ،،خودش برای ترک رفت یااجبارواینکه مصرفش چی بوده

خودش دکتر رفت تریاک میکشه من دوساله فهمیدم قبلا یواشکی میکشیده متوجه نبودم الان راحت کرده خودشو خودشم گفت چندبار خواسته ترک کنه نتونسته ۵ من ۵ ساله ازدواج کردم از اول ازدواجم سختی کشیدم و سختی هام بزرگتر شد کوچکتر نشد

دور از جون عزیزم یکبار بهش فرصت بده و خلاهاشو پر کن اگر نشد بعد حق طلاق رو بگیر دیر نمیشه ک فداتشم&n ...

میترسم بخدا،،دوتابچه کوچیک دارم راهی برای طلاق گرفتن ندارم ،،اگه مادرم بودهیج برام مهم نبودسریع طلاقمومیگرفتم ولی الان با۲۵سال سنودوتابچه ونامادری چجورمیتونم برم خونه بابام