2777
2789
عنوان

خیانت بابام به مامانم 💔🚶‍♀️

343 بازدید | 29 پست

وقتی بچه بودم چند بار خیانت کرده بود

این چن وقت رفتاراش مشکوک بود 

امشب یکی از آشناهامون زنگ زد به گوشی مامانم میخاسنم عکس بفرستم واسش رفتم تو تلگرام مامانم داشنم عکس میفرستادم یه چن تا شات دیدم و فک کردم مامانم درباره من به کسی چیزی گفته دیدم نه یه زنه پیام داده ک اره تو خیلی بی گناهی هواست به زندگیت باشه مامانم نوشته بود بگو نگران شدم نوشته بود شوهر تو دیدم با یکی.. کاش پیامارو نمیخوندم مامانم حتی به روی خودشم نیورده 

خیلی گریه کردم دلم گرف حتی نمیتونم دیگه تو صورت بابام نگا کنم..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا هی خیانت شوهرای لاشیتون رو ببخشید بخاطر بچتون 

این نتیجش ...💔

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
زنه نوشته بود فقد بخاطر بچه هات باهاته؛)

بمیرم برای دلت 💔💔

تو انتخاب شوهر یا شریک زندگیت در اینده خیلی دقت کن خیلی زیااد لطفاااا

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
اخه به بابا من چیزی نگفته

از کجا میدونی شایدم گفته ب بابات

شایدم میخواد مطمئن بشه یا دنبال ی فرصت مناسبه ک مطرح کنه

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه...