2777
2789
عنوان

میگم این ابجدیا و فا ل گیرا و ..

61 بازدید | 5 پست

اونایی که واقعی ان و  اسم اشخاص زندگیتو میگن، حال و هواتو میگن .ایا حرفاشون از اینده واقعیه یا اینکه صرفا وصل میشن بتو و افکارتو میخونن ؟ و با همین ترفند تو رو خام خودشون میکنن؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم با از ما بهترون در ارتباطن اونا اینارو میبینن

اره واقعیاشون در ارتباطن اما همون دیگه مثلا من تصورم از آینده هر چی باشه اونم خمونا رو میگه و من  خام میشم که چجوری گفته اما از تو ارزو و رویاهای خودم بر داشته گفته.یجور ذهن خوانی یعنی.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
فکر نمیکنم فالگیرا همه چیرو هم درست بگن

ینفر تمام تعداد اعضا خونواده و اسم و حال و احوال و مشکلات و اعضا فامیل رو که دست دارن تو حالات .نام برده میخوام ببینم تکنیک اینا ذهن خوانیه یا چی

ینفر تمام تعداد اعضا خونواده و اسم و حال و احوال و مشکلات و اعضا فامیل رو که دست دارن تو حالات .نام ...

نمیدونم خودم تا حالا پیش فالگیر نرفتم 

ولی همینو فقط شنیده بودم که بهت گفتم بیشتر نمیدونم ولی اون موجودات ایندرو میبینن از طرفی فکر کنم ذهنم بخونن