2777
2789

سلام دوستان لطفا کسانی ک تجربه رژیم آب درمانی رو دارن بگن دقیقا چیکار کنم در صورت ضعف زیاد چی بخورم ؟

ورزش مجازه یا نه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست این کارا رو بکنی به بدنت آسیب بزنی ، کالری شمار مانکن نصب کن ورزش هاشم انجام بده

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
لازم نیست این کارا رو بکنی به بدنت آسیب بزنی ، کالری شمار مانکن نصب کن ورزش هاشم انجام بده

مرسی از نظرت ولی این کارو گذاشتم واسه ۵ کیلو آخر ک‌ میخام کم کنم و سبک تغذیم که عوض کنم چند سری ام گرفتم ماهی ۴ کیلو با ۲ سایز به دردم نخورد 

والا من رژیم معمولی گرفتم دوماه رژیم نبودم 5تاش برگشت دیگه نمیخوام به رژیم آب فکر کنم

من ی سری گرفتم رژیم آبو دوس داشتم از تجربه ها بقیه ام استفاده کنم

من ۱۰ کیلو کم کردم بعد از دو هفته شاید ام یک ماهه ۳ کیلو وزن کاذب برگشت

رژیم خوبی نیست چندسال پیش گرفتم نتونستم روزاول سردرد شدید ادامه ندادم. اگر طبع بدنت سرده با اسفند لا ...

طبعم گرمه واسه صورتم بیشتر میخام بگیرم

ولی خی بستگی به بدن داره حتما خیلی ضعیف بوده بدنت من با میگرن شدیدم گرفتم طوریم نشد الان دوست داشتم از تجربه ها بقیه استفاده کنم که تایپیک زدم و اینک ناگفته نماند روزایی ک زیاد پیاده روی میکردم اگر آفتاب بود حالم بد میشد ولی اکثر روزا شبا یا غروبا پیاده روی میکردم ۳۰ مین بازم اوکی بودم حلقه ام میزدم ۱ ساعت ولی تصمیم گرفتم این سری ۳ روز ثابت گن ببندم ۱ روز استراحت و حلقه و دوباره ۳ روز گن که پوستم شل نشه و بیوفته

من ی سری گرفتم رژیم آبو دوس داشتم از تجربه ها بقیه ام استفاده کنم من ۱۰ کیلو کم کردم بعد از دو هفته ...

تو چند روز 10کیلو کم کردی؟ چه خوب چه اراده ای ماشالا

می‌سازم دوباره😍🙂
تو چند روز 10کیلو کم کردی؟ چه خوب چه اراده ای ماشالا

تو ۱۰ یا ۱۱ روز ولی خب ۳ یا ۲ کیلوش برگشت کاذب بود

قربونت برم ..

بازم استارت زدم از الان شروع کردم 

وقتی میگیرم پوست صورتم خیلی خوب میشه خیلی خوب کرمپودر به پوستم میشینه لک و جوشام کمرنگ میشن اول بعد یهو نیست و نابود میشن..