2777
2789
عنوان

اونایی که تازگیا بچه دارشدید بیاید از شرایطتون بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه حقوق ثابت کارمندی چطوری قراره گسترش پیدا کنه

برای کسی این حرفو میزنم که قرآن رو قبول داره مثل شما❤

چون آیه مستقیم قرآنه که فرزندانتون رو از ترس فقر نکشید چون شما اصلا قرار نیست اونارو روزی بدین بلکه من میدم

روزی بچه دست خداست نه پدر مادر 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
منم اسما خونه دارم قسطاش از کرایه خونه بیشتره  به حق این غروب آفتاب انشالله تا سال بعد این موق ...

ممنونم عزیزم از دعای خوبت الهی آمین😍..انشاءالله که زندگی شما هم پر از برکت بشه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
دلم قرص شد

فدات عزیزم ، ان شاءالله خدا بهتون یه نی نی سالم و صالح بده❤

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
بسلامتی 

منم اصلا نمیخواستم 

با وجود جلوگیری با کاندوم باردار شدم حتی خواستم سقطش کنم شوهرم نذاشت خیلی بچه میخواست 

خودم ۲۵ سالمه و هیچکسی رو هم برای کمک ندارم نه مادر نه خواهر هیچکس 

حداقل میخواستم تا ۳۰ سالگی صبر کنم ولی شوهرم ۳۵ سالشه و فکر میکرد داره براش دیر میشه و گفت حتما نگهش دار 

یعنی خوب شد همه چی الان براتون؟

اره سخت گذشت خیلی سخت گذشت خیلی جاها از شکم خودمون و لباس خودمون می‌زدیم که بچه مون توی سختی نباشه خدا هم کمکمون کرد الان هم همه چی در حد وسعمون برای بچه هام فراهمه

فقط باید به آینده امیدوار بود و مثبت اندیش بعدش خدا همه چی رو درست میکنه

برای کسی این حرفو میزنم که قرآن رو قبول داره مثل شما❤ چون آیه مستقیم قرآنه که فرزندانتون رو از ترس ...

حرف شما قشنگه 

ولی یه سوال 

پس چرا مثلا یکی مثل من با سختی بزرگ شد؟روزیش کم بود؟آدم بدی بودم ؟

حرف شما قشنگه  ولی یه سوال  پس چرا مثلا یکی مثل من با سختی بزرگ شد؟روزیش کم بود؟آدم بدی ...

ما باورامون زندگیمونو میسازه

پیشنهاد میکنم کتاب راز از راندابرن رو بخونین یا فایل صوتیش رو گوش کنید توی نت هست

ببین بچه کلا امتحان زندگی هست خود خدا گفته فرزندانتون ازمایشتون هستن... 

یکی نداره 

یکی بچه مریض لاعلاج داره 

یکی بچه دار نمیشه مثل من 

یکی بچه اش رو از دست میده...

اما هیچ کس نمیگه بچه نمیارم چون ممکنه مریض شه 

هیچ کس نمیگه نمیارم چون ممکنه بمیره 

پس نشین حساب و کتاب کن چون حساب و کتاب ما با خدا فرق داره 

همون خدا هم گفته روزی بچه با خودشه خیلیا این تجربه رو دارن ک اندازه ۲۰۰ تومن کار کردن ولی اندازه یک میلیون برکت داشته بعد از بچه اوردن...

در ضمن مردی که بچه بخواد یعنی مسئولیت پذیره 

تازه بچه امید والدین هست و ب زندگی رنگ میده... 

تازه بچه هم نیاریم چهار روز دیگه پیر بشیم حتی تو خونه سالمندان هم نیرویی نیست که ما بهش پول بدیم مراقبمون باشه

اصلا نیروی جوونی نیست ک اقتصاد مملکت بچرخه...

خلاصه از جایی ک فکرش رو نمیکنی خدا میده 

ما باورامون زندگیمونو میسازه پیشنهاد میکنم کتاب راز از راندابرن رو بخونین یا فایل صوتیش رو گوش کنید ...

من الان رو نمیگم شکر خدا همسرم داره به اندازه ی خودمون 

کودکی رو میگم 

چرا خدا روزی به اندازه م نمیداد؟