2777
2789
عنوان

اونایی که تازگیا بچه دارشدید بیاید از شرایطتون بهم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست

بچه نمیشه که نداشته باشید بعدا حسرتش به دلت میمونه اقدام کن منم شرایط شما را داشتم میدونم سخت میگذره اما اگه با شوهرت هم دل باشی اونقدرها هن وحشتناک نیست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان رو نمیگم شکر خدا همسرم داره به اندازه ی خودمون  کودکی رو میگم  چرا خدا روزی به ا ...

خب  باور پدر و مادرتون اشتباه بوده شاید به اون زندگی قانع بودن 

من هم کودکی سختی داشتم 

من الان رو نمیگم شکر خدا همسرم داره به اندازه ی خودمون  کودکی رو میگم  چرا خدا روزی به ا ...

حتما اون کتاب رو یا گوش بدین یا بخونین واقعا نگرش آدم به زندگی رو تغییر میده

حرف شما قشنگه  ولی یه سوال  پس چرا مثلا یکی مثل من با سختی بزرگ شد؟روزیش کم بود؟آدم بدی ...

خدا یه سری از نسخه هایی که تو قرآن پیچیده مخصوص مومن هاست 

مثل حیات طیبه یعنی زندگی که طرف توش راضیه نه صرفا پولداره بلکه راضی و‌خوشنوده از زندگیش این فقط مخصوص مومن هاست 

هرکس ایمان آورد و‌عمل صالح انجام دهد پس اورا حیات طیبه میبخشم

در واقع در بسم الله الرحمن الرحیم که میگیم 

رحمان برای همه س ولی رحیم برای خواص هست

صفت رحمانیت خدا عام هستش خدا با همه مهربونه مومن و غیر مومن و روزی همه رو‌میده 

اما تنگ شدن روزی یا فراخ شدن بحث های مفصلیه 

مثلا خدا برای بنده های که دوس داره قوانین تربیتی داره مثلا آیه هست که هرکس از یاد خدا روی گردان شود به او زندگی سخت میدهم این مخصوص مومن هاییه که حالا خدارو دارن از یاد میبرن چون توی دایره تربیتی خدا هستن پس خدا تربیتشون میکنه

بعضی ها هم هست که خدا به حال خودشون ولشون کرده امیدی به هدایتشون نیست  ممکنه پولدار باشن یا فقیر اونا دیگه خودشون هرچه کردن خدا کاریشون نداره در دنیا ول ولن 

اما بعضی چیزا برمیگرده به پرتوقعی ما ، خدا آبرو وسلامتی و رزق اندازه بهمون داده بازم ناشکریم 

میگیم چرا خونمو اونحور ندادی چرا ماشین اونجور ندادی اینا دیگه پر توقعی ماست 

ولی خداوند به بندگان مومنش قول داده که روزی خودشون و  فرزندانشون رو میده 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤