2777
2789
عنوان

تو شهرمون کاردانی دندان پزشکی و اتاق عمل بدون کنکورگذاشته😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 100 پست
کاردانی که به دردنمیخوره اتاق عمل برای کار کارشناس میگیرن دندون هم که دکتری باید باشی الکی هزینه میک ...

من شنیدم برا کارشناسی ب بالا مارو میفرستن یه جا دیگه از طرف همون دانشگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از کجا میخونن ک چی داره اگه دفترچه ندارن

کاردانی دامپزشکی یادمه پسرعموی من که آخرش رفت گروهبان شد قبول شد ولی گفتن بهش الکیه به دردنخوره نرفت اون با کنکور بود... ولی کاردانی پرستاری و اتاق عمل مثلا  یادمه باید 200 میلیون میدادی اونم تویه موسسه که اعتبار درست درمونی نداره بگیری مدرکتو ولی هیچ بیمارستانی دیگه کاردان قبول نمیکنه اون برا 20سال پیش بود مدرکش الان به دردت نمیخوره

من شنیدم برا کارشناسی ب بالا مارو میفرستن یه جا دیگه از طرف همون دانشگاه

نه عزیزم کارشناسی که باید حتماااااااا کنکوره کارشناسی بدی و مثلا سالی فقط 500نفرتو کله کشور قبول میشن خودم پرستارم خبرشو دارم... بهیاری بخونه کسی خیلی بهتره تا کاردانی پرستاری و... 

نمیدونم حالا برم بپرسم تحقیق کنم اگه الکی بود ک حسابداری برم بصرفه تره😂😑

امسال یه موسسه تو شهرماهم فراخوان زد من برام جالب بود تو تبلیغش گفته بود کارشناسی بعد صحبت میکرد میگفت کاردانی اونم 200میلیون باید 80درصدشو زمان ثبت نام میدادی عزیزم اینا همش برای چاپیدنه خود دانشگاه آزاد با کنکور میگیره سرجمع 100تومن خرجش میشه کارشناسی حواست باشه گول نخوری

الکیه عزیز من تلگرام داری ؟؟ایدیتو بده دقیقا دیروز یه مشاور داشت راجبش صحیت میکرد

منم اتفاقا دیشب تو یه کانال دیدم یه مشاور راجبش حرف زد ولی راستو دروغش مشخص نیس اگه بفهمم الکی خوندنه و درآینده کار بهمون نمیدن ک ثبت نام نمیکنم