2777
2789
عنوان

تو شهرمون کاردانی دندان پزشکی و اتاق عمل بدون کنکورگذاشته😳

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 100 پست
اها بهیاری چجوریه؟ یعنی پس من همون حسابداری برم بخونم بصرفه تره😕

بهیار و بهورز کمک پرستارن یاهمون دستیاره پرستار متاسفانه اونم با کنکوره ولی خب کار برات گیر میاد البته شاید با کاردانی پرستاری هم بتونن بهیار شن اینو نمیدونم اگه بشه خیلی خوبه ولی چندسال باید سرکار باشی که همون 200تومنه که خرج کردی دربیاد کنکور بخون آزاد کارشناسیشو قبول شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال یه موسسه تو شهرماهم فراخوان زد من برام جالب بود تو تبلیغش گفته بود کارشناسی بعد صحبت میکرد میگ ...

اووو چخبره 200تومن برای هر ترم؟ 

تهشم ک معلوم نیس کار بدن!

حالا بازم حضوری میرم میپرسم شهریش چنده یا راستو دروغشو بفهمم

اووو چخبره 200تومن برای هر ترم؟  تهشم ک معلوم نیس کار بدن! حالا بازم حضوری میرم میپرسم شهریش ...

نه عزیزم سرجمع 200بود که 80 درصد باید قبلش پرداخت کنی یعنی 180میلیون یکجا بدی اینجا که اینجوری بود

نه عزیزم سرجمع 200بود که 80 درصد باید قبلش پرداخت کنی یعنی 180میلیون یکجا بدی اینجا که اینجوری بود

فردا از سر کنجکاوی حالا میرم بپرسم ببینم اونجا چقدره

ولی منم حس میکنم الکیه 

چون اگه واقعا راست بود ملت خودشونوعذاب نمیدادن این همه کنکور بخونن

خدایی حسابداری بصرفه تره

کاردانی دندان اگه بود خیلی بهتره میتونی بشی دستیار دندونپزشک پول خوبم توشه ولی پرستاری و اتاق عمل نرو به صرفه نیست عزیزم تازه همه کارشناس طرحی شدن لااقل یه طرح حقوق میگیرن این کاردانی ها که طرح هم ندارن کلا مدرکشونو باید بندازن دور

ما تهرانیم منم بیمارستانم.....

خب مگه طرف سابقه چندین ساله داشته باشه وحرفه ای باشه آخه کدوم جراحی اتاق عملیه کاردانو که هیچی هم بلد نیست رو میبره؟ هیچ بیمارستانی هم تا طرحی کارشناس هست یه کاردانو برا پرستاری چطور میبره؟ عزیزم الکی در باغ سبز نشون نده که هزینه الکی کنه گناه داره... والا شهر ماکه فقط طرحی میبرن پرستاری اونم استخدام نمیکنن بعد چندسال عوضشون میکنن... اونم باید کارشناس باشن نه کاردان