2777
2789
عنوان

کنکور

84 بازدید | 12 پست

تو یک سال اگر فقط خودت باشیو کتاب کمک اموزشیو یه برنامه نسبتا منظم ولی تا اخرش بهش پایبند باشی واقعا احتمال موفقیت هست یا حتما کلاس و مشاور و... نیازه

تجربی هستم

یه سری از مهم ترین تصمیم های زندگیمونم گرفتیم چون فقط فقط میخواستیم یه کاری انجام بدیم 🙃وگرنه الان ساعت خوابمون بیشتر بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی کی باید مشاور بگیری؟
وقتی که حتما یکی باید بالا سرت باشه تا پاشی بری درس بخونی
و وقتی که نمیتونی برنامه بنویسی
اگه اینکارارو خودت میتونی انجام بدی نیازی به مشاور نیست

بزار خیلی رک بگم! تا سهمیه نداشتی باشی اصلا احتمال موفقیتتت نیست رتبه ۱۰۰/۰۰۰ هیچی نمباره اما با ۲۵ ...

سهمیه ک قطعا تاثیر گذاره ولی اطرافیان زیادی با رتبه دو رقمی قبول شدن من ن سطح توقع بالایی دارم ن انگیزه 

ولی برای یه ادم عادی با یه برنامه عادی حتی اگر پایبند باشه شما میگید قبولی خیلیی سخته پس؟

یه سری از مهم ترین تصمیم های زندگیمونم گرفتیم چون فقط فقط میخواستیم یه کاری انجام بدیم 🙃وگرنه الان ساعت خوابمون بیشتر بود
میدونی کی باید مشاور بگیری؟ وقتی که حتما یکی باید بالا سرت باشه تا پاشی بری درس بخونی و وقتی که نمی ...

من منطقی ک فکر میکنم نیاز ندارم ولی وقتی میبینم همه دارن کلاس و مشاور میگیرن ته دلم خالی میشه ک نکنه اشتباه میکنم 

تجربه خودتون چیه؟

اره هس 

احتمال موفقیت یا کلاس ها نیازه؟

من منطقی ک فکر میکنم نیاز ندارم ولی وقتی میبینم همه دارن کلاس و مشاور میگیرن ته دلم خالی میشه ک نکنه ...

خودتو با بقیه مقایسه نکن نقاط ضعف بقیه بدرد تو نمیخوره
اصلا سال کنکور فرض کن کوری و کر و فقط خودت و کتاباتو میبینی
من خودم 403 کنکور دارم🗿😂
 ولی اینا تجربه کنکوری های دیگس که ازشون پرسیدم

خودتو با بقیه مقایسه نکن نقاط ضعف بقیه بدرد تو نمیخوره اصلا سال کنکور فرض کن کوری و کر و فقط خودت و ...

خودتون مشاور گرفتین ؟یا کلاس میرید؟

پلنتون چیه و حدودی ت برنامتون چند ساعت درس خوندن و چندتا تسته

خودتون مشاور گرفتین ؟یا کلاس میرید؟ پلنتون چیه و حدودی ت برنامتون چند ساعت درس خوندن و چندتا تسته

از تیر ماه گرفتم

چون سردرگم بودم نمیدونستم چجوری دهم و یازدهم رو باهم پیش ببرم
 مشاورم از هفت ساعت شروع کرد هر هفته ساعت مطالعه رو میبره بالاتر

و کلاس نمیرم
بعضی درسا که سختن رو افلاین فیلم میبینم نسبت به کلاس حضوری وقت کمتری میگیره