2777
2789
عنوان

نگرفتن سینه (شیر نخوردن)

204 بازدید | 12 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

مینویسم برای مادرانی مثل خودم که شیردادن به نوزادشان کار مشکلی است و نوزاد سینه را به راحتی نمیگیرد. من خیلی کارها کردم، اوایل نوزادم سینه رو به راحتی میگرفت، اما کم کم هروقت میخواستم بهش شیر بدم سرش رو عقب می کشید و گریه میکرد، تقریبا با همه چی امتحان کردم، از حالت های مختلف شیردهی تا صبر کردن برای گرسنه ماندن نوزاد، حتی گاهی فکر میکردم دلش درد میکنه که شیر نمیخوره و شروع میکردم به ماساژ دادنش و ورزش دادن، اما فایده ای نداشت، تا اینکه بالاخره موفق شدم💪

و رازش هم اینه، نوزادهایی مثل نوزاد من زمان بیشتری برای آروغ زدن نیاز دارن، درواقع نوزاد من اگه آروغ بزنه نمیفهمی، ولی حتی اگه آروغ هم زد حداقل ۲۰ دقیقه باید بزاری روی شونت تا شیر قبلی هایی که خورده بره پایین، بعد به راحتی سینه رو میگیره.... 

من قبلا تا نوزادم شیر میخورد یا اصلا آروغش رو نمی گرفتم، یا اینکه سریع میزد و میزاشتمش رو زمین، اما الان فهمیدم حتی با وجود آروغ زدن هم حداقل ۲۰ دقیقه بزارینش رو شونه تون تا شیر ها بره پایین و برای شیر بعدی آماده باشه🤩😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ام (۴ ماهشخ) هر وقت اروغش نگیرم بالا میاره  بیشترین وقتم رو صرف آروغ زدنش و شیر دادنش میکنم تازگیا حتئ آروغش هم بگیرم بازم بالا میاره دلیلش نمیدونم چی میتونه باشه؟ شما بعد آروغ زدن میخوابونیش یا حالت نشسته میزاریش رو پات یا زمین یا همینطور رو شونه ات میزاری؟  

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک میگی تقریبا ۴ماهه درگیری هستم همه کاری هم کردم ولی فایده ندارد نوزادتون رفلاکس شدید داره باید دارو مصرف کننده وگرنه هر چی میگذره بدتر میشه من بچم ۶ماه و ۲۰ روز داره هنوز خوب نشده باید بخوابه و شیر بخوره 

ومنیکه دوسال محدودیت غذایی داشتم بخاطر رفلاکس دخترم...چقدر دوران سختی بود

منم دخترم شیر بالا میاره  چ غذاهایی میخوردی و چیا رو نباید بخورم  منم میخوام رعایت کنم ک بچه م اذیت نشه  واسه رفلاکسش چ دارویی ب دخترتون میدادین 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دخترم شیر بالا میاره  چ غذاهایی میخوردی و چیا رو نباید بخورم  منم میخوام رعایت کنم ک ب ...

وآسه ده سال پیشه.یه چیزهای رو میگم .هرچی که تخم مرغ داشت نمیتونستم بخورم یا ادویه فقط زردچوبه میتونستم.مرکبات لبنیات نمیتونستم .ماهی بادمجان نمی تونستم.به آرد گندم حساسیت داشت.یه لیست بلند بالا بود.هیچ دارویی نمی دادم بجز از این کولیک ها که برند متفاوتی دارند.و روی شیب می‌خوابید تا سه ماه بعد کم کم عادی خوابید رو بالش

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂