2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی افتاد وسط شماره دو ها؟

سوال منم همینه من دوسه بار گولسر های نازنینم تو بچگی رفت پایین این چ جوری مونده ک این برداشته 😂

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
خانما میشه عکس کاپ از قوطیش عکسشو بزارین ممنون میشم،به شوهرم دروغ گفتم خریدم الان ماموریته یه ماه دی ...

برو مغازه وقتی میارن ببینی بگو میشه بی زحمت ی عکس ازش بگیرم ببینم دخترم از همین استفاده می‌کنه آخه دقیق نمی‌دونم از کدوم استفاده میکرد 

سوال منم همینه من دوسه بار گولسر های نازنینم تو بچگی رفت پایین این چ جوری مونده ک این برداشته 😂

همه چاه ها زانویی داره آب نریزی میمونه اونجا ، آب باعث میشه سر بخوره بره 

اگر زانویی نداشت ک بوی گند کل خونرو میگرفت

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
برو مغازه وقتی میارن ببینی بگو میشه بی زحمت ی عکس ازش بگیرم ببینم دخترم از همین استفاده می‌کنه آخه د ...

مرسی عزیزم چه خوب گفتی خدا خیرت بده داشتم از استرس جون میدادم شوهرمم شکاکه دو سه روز نمیتونستم بخرم ممنونم بخاطر کمکت حتما میرم میکنم

🥰🥰
چرا میشه اما دلمم میسوزه پولشو به سختی جور کردم تو اولین استفاده اینطوری شد😭😭😭😭

بنظرم استفاده نکن چون اون الان میکروب گرفته حتی بجشونی بشوری هرکاری کنی استفاده کنی عفونت میگیری عزیزم یا حتی قارچ بلخرع میکروب میکروبه هرچقدم بشورییییی بازم خطرناکه