2777
2789

یکی از فروشندگان کاپ میگفت در این موارد بهتره خوب با مواد شوینده بشوری و آبکشی کنیدبا الکل تمیز کنید  بعد بزارید بجوشه تا استریل بشه.

در حالت عادی نباید بهش مواد شوینده والکل زد چون خراب میشه

مرسی عزیزم چه خوب گفتی خدا خیرت بده داشتم از استرس جون میدادم شوهرمم شکاکه دو سه روز نمیتونستم بخرم ...

عزیزم دی جی کالا برو سرچ کن کاپ قاعدگی

خریداران صدها عکس از محصول فرستادن

یکیشون شات بگیر و بفرست براش

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر با روش خوبی استریل بشه هیچ مشکلی نداره... وقتی شی عاری از باکتری و میکروبه دیگه اینکه وای افتاد تو چاه توالت و وای چه طور دلت میاد استفاده کنی بی پایه است ...

بنظرم میتونید اول بندازید توی وایتکس چون کلر موجود در وایتکس ضد عفونی کننده است بعد هم بندازید آب جوش بعد حتما قابل استفاده است ...

قابل توجه دوستانی که فکر میکنن همه جا پاکه یاد آوری میکنم این روزها استخرها اصلا آبشون عوض نمیشه و قطعا میدونید که آب استخرها هم حتما درش ادرار هست و آب استخر فقط با کلر باکتری زدایی میشه و قطعا آب وارد واژن خواهد شد ...پس لطفا اینقدر فاز عجیب پاکی برندارید

استارتر امیدوارم فقط حین استریل خود کاپ به فنا نره

امید آخرین چیزیست که میمیرد

این چندش بازیا چیه پد بذارین 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
شوهرم خیلی زرنگه یه وقت نفهمه از دیج ی کالاست عکس😭

ن بابا صدها عکس خریداران گذاشتن

قشنگ کات کن یکیشون که دست و  رنگ لاک و اینا مشخص نباشه از کجا میخواد بفهمه 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
عزیزم امضات بلاخره الان تو خودتی؟

آره عزیزم با هزار سختی☺

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
خوشبخت باشی گلم خونت رو همونجور ک دلت خواست چیدی؟ برا منم دعا کن صاحب خونه بشم و اونطوری ک دلم میخو ...

خوبه ولی هنوز کار داره بشه اون خونه ای که میخوام 

ایشالله به حق ۵ تن بزودی زود صاحب خونه بشی 

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

این ذکر رو زیاد بخون من تا چهل روز روزی فک میکنم ۷۰ مرتبه میخوندم ایشالله حاجت روا بشی

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را