2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و بی بی چک منفی ده روز بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 12679 بازدید | 66 پست
تا جایی ک من می‌دونم درد سینه برای بارداری اول هست خیلی چون سایز سینه یهو خیلی تغییر می‌کنه. من سر ف ...

اانشالله که بارداری ، من که از روز ۵ به بعد هروز ب ب چ گذاشتم فقط روز ۵ ، ۶ مثبت شد از روز هفتم به بعد تا امروز منفی شده دیگه کاملا امیدمو از دست دادم قطعا پریود میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما نمیدونم چرا ماه پیش از همون روز که اچ سی جی تزریق کردم سینه هام درد گرفت تا روز پریود ولی این ماه روز نهم بعد از تزریق سینه درد گرفتم ، نمیدونم از آمپولشه آخه ماه پیش ایرانی بود ولی این ماه هندی داد داروخانه ، پیش خودم هزار تا فکر میکنم میگم شاید این آمپولش خوب نبوده

اانشالله که بارداری ، من که از روز ۵ به بعد هروز ب ب چ گذاشتم فقط روز ۵ ، ۶ مثبت شد از روز هفتم به ب ...

پس منم برم بگیرم . الکی به این حالت ها امیدوارم و به بچه نداشته شاید 😁🤦🤭 امروز میخرم بیبی . فردا میذارم ببینم تغییر کرده .....هرچی خیره

اما نمیدونم چرا ماه پیش از همون روز که اچ سی جی تزریق کردم سینه هام درد گرفت تا روز پریود ولی این ما ...

فکر و خیال آدم و ول نمیکنه ک .....اما چاره چیه فقط باید صبر کرد با فکر کردن های ما هیچ اتفاقی نمیفته فقط از کار و زندگی میفتیم 

پس منم برم بگیرم . الکی به این حالت ها امیدوارم و به بچه نداشته شاید 😁🤦🤭 امروز میخرم بیبی . فردا ...

انشالله مثبته حتما خبر شو بهم بده منم منتظرم ، من امروزم گذاشتم منفی بود خیلی قاطع هرچی سعی کردم یه هاله کوچیک ببینم نبود 🤭🤭 ولی مال تو چون هاله داشته حتما الان دیگه پر رنگتر میشه ، توکل به خدا تا ببینیم اون چی میخاد 🙏🙏🙏

انشالله مثبته حتما خبر شو بهم بده منم منتظرم ، من امروزم گذاشتم منفی بود خیلی قاطع هرچی سعی کردم یه ...

فعلا ک نخریدم . تا شب میخرم . فردا میذارم. هرچی خدا بخواد ولی علایم زیادی که دارم و تموم نمیشه دیگه داره ذهنم و به بارداری می‌بره. اگر نباشم دیگه توهم بارداری قوی دارم 😅🤦😁

تو کلت به خدا باشه انشاالله هرچی به صلاحتونه براتون رقم بزنه ، منم ۲۹ ام موعدمه ، ولی فکر نکنم مثبت بشه امروز روز ۱۲ بعد آمپول بود ، هیچ علائمی هم ندارم بجز درد سینه که همیشه قبل پریودی داشتم 😔😔

بین پیشنهادم بهت اینه خودتو زیاد درگیر بی بی چک و علایم نکن .وقتی منفی میشه ادم بدجور میشکنه .هیش کی ...

منم یکساله همینم الانم یک فهته اس hcg زدم اما فکر نکنم خبری بشه با کلومیفن و متفورنین و اووبست و کلی دارو ۱ فولی روز دهم داشتم ۱۶ بود سینال اف زدم روز ۱۳ آخر شب آمپول اچ سی جی و زدم انقدر سینه هام درد میکنه که نگو زیادم رابطه نداشتم چند ساعت قبل تزریق پس فرداش دو روز بعد دوباره 

منم یکساله همینم الانم یک فهته اس hcg زدم اما فکر نکنم خبری بشه با کلومیفن و متفورنین و اووبست و کلی ...

۱۶ که خیلی خوب بوده من روز دهم سه تا ۶ و ۷ داشتم و دکترم روز ۱۳ دوتا  hcg تجویز کرد که صبح ساعت ۹ زدم 

قربونت برم دعا کن برام

خدا دل همه منتظرارو شاد کنه .انتظار خیلی سخته درک میکنم .ولی استرس بعد بارداری بد تره سعی کن از زندگیت لذت ببری بدون استرس و ناراحتی خودش میاد‌ انشالله هر وقت خدا بخواد .