2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و بی بی چک منفی ده روز بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 12671 بازدید | 66 پست
به نظرت امکان داره چند روز دیگه مثبت بشه امروز صبح بازم منفی بود روز دهم

بین پیشنهادم بهت اینه خودتو زیاد درگیر بی بی چک و علایم نکن .وقتی منفی میشه ادم بدجور میشکنه .هیش کی در حد من آزمایش بارداری نداده بی بی چک نزده انقد بتا دادم تو آزمایشگاه میشناسنم .بزار موعدت بگذره بعد بزن یکم صبور باش.شاید اصلا مثل من تخمکت دیر ازاد شده بی بی چک من دو روز بعد موعد درجا مثبت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف نگو نگو الان باید ده روز صبر کنم برم سونو قلب از نگرانی دارم دیونه میشم

دیگه سعی کن به چیزای خوب فکر کنی و ذکر بگو انشاالله خدا کمکت کنه استرس رو از خودت دور کنی به خودت و نی نیت برس انشاالله هردوتون به سلامتی بگذرونین این دوره رو سعی کن از این روزا لذت ببری و خودتو با نگرانی و استرس درگیر نکن توکلت به خدا باشه گلم  

وای منم شده ۱۴ روز از تزریق Hcg, ولی هنوز ۵ روز تا موعد مونده. یه بیبی زدم هاله ای انداخت که در حد نبودن هست.....استرس دارم . رفتم آز بدم گفتن صبر کن از موعد بگذره ک قطعی بشه . ولی همه علایم و دارم . خل کنندس این اوضاع 🤭😅

وای منم شده ۱۴ روز از تزریق Hcg, ولی هنوز ۵ روز تا موعد مونده. یه بیبی زدم هاله ای انداخت که در حد ن ...

اگه هاله داشته به احتمال خیلی زیاد بارداری ، من امروز هم ب ب چ گذاشتم کاملامنفی بود 

شما درد سینه نداری ؟؟ اگه دارین که از کی شروع شد

تا جایی ک من می‌دونم درد سینه برای بارداری اول هست خیلی چون سایز سینه یهو خیلی تغییر می‌کنه. من سر فاطمه درد خفیف داشتم ولی الان حساس شده و سنگین . انگار توش پر شده .....چون ۱۴ روز از هاچ سی جی میگذره میگم دیگه اثر آمپول نیست ک.... انشاالله باردار باشم